U bent een innovatieve startup of ambitieuze mkb-er die kansen ziet, wil groeien, denkt aan marktvergroting of aan (verdere) internationalisering. Met behoefte aan nieuw kapitaal of goed advies. REWIN ondersteunt. Wij zijn een strategische sparringpartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken resultaten door de juiste verbindingen binnen en buiten de regio te leggen en u in contact te brengen met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren.

Startup en Groei mkb

U bent een innovatieve kansrijke startup of ambitieuze mkb-er die wil groeien, innoveren, uw markt vergroten of over de grenzen kijken. Wij bieden u een sparringpartner om u hierbij te ondersteunen. We beginnen met een goed gesprek waarbij onderwerpen zoals uw ambitie, innovatie, nieuwe markten, human capital en natuurlijk financiering van uw doelen aan bod zullen komen. Vervolgens zetten we graag onze expertise, financieringsmogelijkheden en brede netwerk in.  Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren of voor gerichte uitwisseling in het kader van industriële symbiose.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183
Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675
Arthur Nijhuis
Arthur Nijhuis

Business Developer Startups


06 10 211 889

Corona - Ondernemershulp en Taskforce MKB

Vragen van ondernemers in tijden van Corona. REWIN heeft een Taskforce MKB opgericht voor West-Brabantse ondernemers. Wij helpen u.

Lees meer Archief

Ondernemersvragen over Corona

Voor ondernemers met vragen over de onderneming en Corona. Een overzicht.

Lees meer Archief

De slimme vending machines van Innovend

Innovend ontwikkelt slimme vendingmachines voor specifieke problemen van klanten. Een MKb-parel uit Oud-Gastel.

Lees meer Archief

Q-Lite: innovatief en duurzaam

LED en LCD-display specialist Q-Lite heeft een enorm breed assortiment. Het bedrijf kiest voor kwaliteitsproducten en duurzame oplossingen. Product- en softwareontwikkeling, productie en service in eigen huis.

Lees meer Archief

De duurzame oplossing voor onkruidvrij voegwerk

Een waterdoorlatende, onkruidvrije voeg. Dat is het innovatieve product van Romfix uit Rucphen. Lees meer over deze mkb-parel uit Rucphen.

Lees meer Archief