U bent die ambitieuze mkb-er die wil groeien, die denkt aan marktvergroting of (verdere) internationalisering. Of u heeft behoefte aan nieuw kapitaal of een goed advies. REWIN kan u hierbij ondersteunen. Wij zijn voor u een strategische sparringpartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken resultaten door de juiste verbindingen binnen en buiten de regio te leggen. Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren.

Groei mkb

U wilt groeien, innoveren, uw markt vergroten of over de grenzen kijken. Daar kunnen wij u bij ondersteunen. We beginnen met een goed gesprek waarbij onderwerpen zoals uw ambitie, innovatie, nieuwe markten, human capital en natuurlijk financiering van uw doelen aan bod zullen komen. Vervolgens kijken we samen waar wij u kunnen ondersteunen.

Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren. U kunt u aansluiten bij het 'Groei mkb' netwerk of samen in een open innovatietraject stappen. Hiervoor kan financiering beschikbaar zijn, bijvoorbeeld uit Europese stimuleringsprogramma’s. Of wilt u faciliteiten delen of gebruik maken van de faciliteiten van andere bedrijven. Wij helpen u graag om met elkaar in contact te komen.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei mkb


06 12580183

mkb parel: Bradford Engineering - Hightech aerospace made in Roosendaal

Nieuw verhaal uit de mkb-parelreeks: over onderdelen voor het International Space Station, sensoren voor satelieten en het economisch effect van aerospace.

Lees meer Archief

Kansen genoeg voor ontwikkeling robotisering in West-Brabant

Lees meer Archief

"Het begint met een ontmoeting"; industriƫle symbiose in praktijk

Lees meer Archief

Natuurhuisje groeit verder in Breda met hulp van REWIN

Het snelgroeiende Natuurhuisje vestigt zich met hulp van REWIN in Breda. Ondersteuning vanuit teams Vestigen en Groei mkb

Lees meer Archief