U bent die ambitieuze mkb-er die wil groeien, die denkt aan marktvergroting of (verdere) internationalisering. Of u heeft behoefte aan nieuw kapitaal of een goed advies. REWIN kan u hierbij ondersteunen. Wij zijn voor u een strategische sparringpartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken resultaten door de juiste verbindingen binnen en buiten de regio te leggen. Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren.

Groei mkb

U wilt groeien, innoveren, uw markt vergroten of over de grenzen kijken. Daar kunnen wij u bij ondersteunen. We beginnen met een goed gesprek waarbij onderwerpen zoals uw ambitie, innovatie, nieuwe markten, human capital en natuurlijk financiering van uw doelen aan bod zullen komen. Vervolgens kijken we samen waar wij u kunnen ondersteunen.

Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren. U kunt u aansluiten bij het 'Groei mkb' netwerk of samen in een open innovatietraject stappen. Hiervoor kan financiering beschikbaar zijn, bijvoorbeeld uit Europese stimuleringsprogramma’s. Of wilt u faciliteiten delen of gebruik maken van de faciliteiten van andere bedrijven. Wij helpen u graag om met elkaar in contact te komen.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12580183

Vierde kans voor innovatieve bedrijven in de grensregio Vlaanderen-Nederland

Lees meer Archief

MKB Innovatie Top 100: de uitslag

De 100 meest concrete innovaties zijn bekend! In de MKB Innovatie Top 100 ook drie West-Brabantse bedrijven.

Lees meer Archief

MKB in West-Brabant op weg naar Investor Readiness

MKB-ers die willen groeien ontmoetten elkaar tijdens een Meeting Minds sessie in Bergen op Zoom om hun investor readiness tegen het licht te houden.

Lees meer Archief