U bent een innovatieve startup of ambitieuze mkb-er die kansen ziet, wil groeien, denkt aan marktvergroting of aan (verdere) internationalisering. Met behoefte aan nieuw kapitaal of goed advies. REWIN ondersteunt. Wij zijn een strategische sparringpartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken resultaten door de juiste verbindingen binnen en buiten de regio te leggen en u in contact te brengen met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren.

Startup en Groei mkb

U bent een innovatieve kansrijke startup of ambitieuze mkb-er die wil groeien, innoveren, uw markt vergroten of over de grenzen kijken. Wij bieden u een sparringpartner om u hierbij te ondersteunen. We beginnen met een goed gesprek waarbij onderwerpen zoals uw ambitie, innovatie, nieuwe markten, human capital en natuurlijk financiering van uw doelen aan bod zullen komen. Vervolgens zetten we graag onze expertise, financieringsmogelijkheden en brede netwerk in.  Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren of voor gerichte uitwisseling in het kader van industriële symbiose.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183
Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675
Arthur Nijhuis
Arthur Nijhuis

Business Developer Startups


06 10 211 889

MKB-deal: 750.000 euro voor mkb West-Brabant

Het plan Vernieuwend MKB is uitgekozen als MKB-Deal. De goede samenwerking van Breda, Halderberge, Economische Koepel Halderberge, REWIN, RWB , VNO-NCW en Stichting vakopleiding Metaal West-Brabant resulteert in 750.000 voor het MKB.

Lees meer Archief

Innovatief met een honderd jaar oude techniek

Bas van Opdorp van Evodos: "Wij zitten goed op koers". Een voorpublicatie uit de reeks "Roadtrip langs de parels van West-Brabant". Lees o.a hoe Evodos mee doet aan BioVoice, het innovatie- en business boosterprogramma.

Lees meer Archief

Vrouwelijk rolmodel in de techniek

Judith Vermeulen van Vekon: als ondernemer moet je vooral ook besluiten wat je niet doet. Een voorpublicatie uit de reeks "Roadtrip langs de MKB-parels van West-Brabant

Lees meer Archief

Regiodeal; 130 miljoen voor mkb Midden- en West-Brabant

Regiodeal Midden- en West-Brabant: 130 miljoen voor innovatieprojecten mkb

Lees meer Archief

Mkb-parel PT Creations: alles in eigen hand

West-Brabant zit vol met mooie MKB bedrijven. Aan het woord. Mark Timmermans van PT Creations; veel met het milieu bezig.

Lees meer Archief