U bent een innovatieve startup of ambitieuze mkb-er die kansen ziet, wil groeien, denkt aan marktvergroting of aan (verdere) internationalisering. Met behoefte aan nieuw kapitaal of goed advies. REWIN ondersteunt. Wij zijn een strategische sparringpartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken resultaten door de juiste verbindingen binnen en buiten de regio te leggen en u in contact te brengen met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren.

Startup en Groei mkb

U bent een innovatieve kansrijke startup of ambitieuze mkb-er die wil groeien, innoveren, uw markt vergroten of over de grenzen kijken. Wij bieden u een sparringpartner om u hierbij te ondersteunen. We beginnen met een goed gesprek waarbij onderwerpen zoals uw ambitie, innovatie, nieuwe markten, human capital en natuurlijk financiering van uw doelen aan bod zullen komen. Vervolgens zetten we graag onze expertise, financieringsmogelijkheden en brede netwerk in.  Bovendien brengen wij u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren of voor gerichte uitwisseling in het kader van industriële symbiose.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183
Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675
Arthur Nijhuis
Arthur Nijhuis

Programmamanager Startups


06 10 211 889

B'WISE, de turbo voor jouw startup!

REWIN presenteert met trots: B'WISE, de turbo voor jouw startup! Turbostand aan!

Lees meer Archief

Digital Days West-Brabant, meld je aan!

Ben je een West-Brabantse ondernemer en wil jij je wel verder oriënteren op de kansen die digitalisering biedt? Meld je aan voor de gratis workshops en masterclasses van de Digital Days West-Brabant. Van 8 tot met 10 december a.s. Digitaal uiteraard!

Lees meer Archief

Roadtrip langs de startup en mkb-parels van West-Brabant

De uitgave "Roadtrip langs de parels van West-Brabant" is gereed. Met verhalen van 16 inspirerende startups en mkb-parels, uit elke West-Brabantse gemeente één. Ook in coronatijden.

Lees meer Archief

Mkb-parel Trayplant uit Alphen-Chaam en de alles bepalende succesfactor

Uit de reeks: Roadtrip langs de parels van West-Brabant: de innovatieve mkb-parel Trayplant uit Alphen-Chaam, Europees marktleider in het vermeerderen van frambozenplanten.

Lees meer Archief

MKB parel APP gaat naar Mars

APP brengt machinebouw en energetische chemie samen. Een interview met directeur Edwin Vermeulen van APP uit Moerdijk. Uit de reeks: Een roadtrip langs de parels van West-Brabant.

Lees meer Archief