Groei als bedrijf mee in de digitale transitie: de digital accelerator

Relatief nieuwe ICT toepassingen. Eén op de 4 bedrijven voert big data analyses uit en één op de 5 artificial intelligence. En jouw bedrijf?

Hoe groei jij als bedrijf mee in de digitale transitie? Voor een bedrijf kan ICT cruciaal zijn bij het behalen van concurrentievoordeel. Strategische en bedrijfseconomische afwegingen bepalen hoe een bedrijf ICT inzet. Niet investeren in vooruitgang betekent hogere kosten op termijn.
Complexe materie? Ja, best wel. Daarom hebben we in West-Brabant een programma opgezet om jou bij deze keuzes te ondersteunen: de Digital Accelerator.

De Digital Accelerator

De Digital Accelerator is een programma dat jouw bedrijf helpt groeien door inzet van technologie en data. Vanuit jouw groeiambities ga je samen met andere ondernemers aan de slag onder begeleiding van experts.
• Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan jouw groeiambities
• Stel samen met experts een plan op voor jouw bedrijf
• Gebruik een half jaar de hulp van digitale experts bij de realisatie
• Ga met een groep collega ondernemers deze uitdaging aan.

Het programma

Na een persoonlijke intake ga je aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden om digitalisering onderdeel te laten zijn van je groeiambities. Je krijgt theorie en modellen aangereikt die helpen bij het opstellen van jouw digitale groeiplan. Stap voor stap helpen experts je bij het opstellen en realiseren van dat plan. Zo kun je beter gefundeerd strategische keuzes maken.

Meer informatie en aanmelden

Wil je deze kans niet missen? Meld je dan snel aan, er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. De uitvoering is in handen van Digital Motions dat onafhankelijk is en over ruime kennis en ervaring beschikt om de brug te slaan tussen het mkb en de digitale wereld.

Het programma is onderdeel van ‘MKB West-Brabant Vernieuwt’. REWIN West-Brabant, Gemeente Breda en het ministerie van Economische Zaken leveren een bijdrage waardoor Digital Accelerator tegen een geringe eigen bijdrage wordt aangeboden.

Meer informatie en aanmelden kan via:  www.digital-accelerator.nl

Data:
kick-off days 8 en 9 april 2022, intervisie en coaching tot eind september.

Eigen bijdrage ondernemer:
€ 1.750 excl. BTW (het programma heeft een waarde van € 5.250,-)  

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanager
Groei MKB

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83