DVC-SI Online tafelgesprek | Op weg naar de fabriek van de toekomst

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Mkb'ers in de maakindustrie zijn van harte uitgenodigd voor het 8e DVC-SI Tafelgesprek op 30 april a.s. Het onderwerp van de sessie: Op weg naar de Fabriek van de Toekomst met de West-Brabantse mkb-ondernemer Corné van Opdorp.

Mkb’ers in de maakindustrie zijn van harte uitgenodigd voor het 8e DVC-SI Tafelgesprek op 30 april a.s. Het onderwerp van de sessie:
Op weg naar de Fabriek van de Toekomst met de West-Brabantse mkb-ondernemer Corné van Opdorp. 

Corné van Opdorp BOZ Group

Corné is naast managing director van de BOZ Group – Metaalwerken ook voorzitter van de NEVAT. Tijdens de lunch gaat DVC-SI live met hem in gesprek vanuit zijn fabriekshal in Bergen op Zoom. Host van het webinar is Frank Donders van FME. Frank heeft Corné begeleid richting de Fabriek van de Toekomst met het FOKUS programma
Wat FOKUS inhoudt en welke meerwaarde dat Van Opdorp heeft opgeleverd komt tijdens dit tafelgesprek aan bod.
Net als deze vragen: 

Welke inzichten heeft het maken van de bedrijfsscan jullie gebracht? Jullie hebben een feedbacksessie gedaan naar aanleiding van deze bedrijfsscan. Hoe hebben jullie dit ervaren? Na deze feedbacksessie is een transformatieplan gecreëerd. Welke thema’s hebben daarin de hoogste prioriteit? Wat betekent ‘de Fabriek van de Toekomst’ voor jou? Hoe zou je het advies van de Fabriek van de Toekomst omschrijven en welke rol heeft TNO daarin gespeeld? Welke obstakels waren er om te implementeren? 

.

DVC-SI webinar 30-4-21


TNO heeft in het kader van het FOKUS project een pilotproject uitgevoerd bij BOZ Group, waarbij gekeken is naar de mogelijkheden van AR bij gerobotiseerd lassen van complexe samenstellingen. Tim Bosch sluit aan om de bijdrage van TNO toe te lichten. Ook legt hij uit wat TNO voor jouw onderneming kan betekenen. 

Naast de digitale fabriek is er bij Corné van Opdorp ook oog voor de medewerkers. Zoals hij het zelf zegt:‘Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes.Zelfs een digitale fabriek als de onze kan niet zonder hen.Zonder onze mensen maken we geen goede producten.’ 

Wil je ook leren van deze mooie ontdekkingsreis richting de Fabriek van de Toekomst én hoe Corné meerwaarde met data heeft gerealiseerd? Schrijf je dan kosteloos in:  

Doelgroep 
Dit tafelgesprek is vooral bedoeld voor vertegenwoordigers uit MKB maakbedrijven, die bezig zijn met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen zoals:  

projectleiderswerkvoorbereiders afdelingshoofden ICT directeuren etc. 

DVC-SI
Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant,REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Zelf aan de slag
Wil je zelf ook aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen, hoe je verdere stappen kunt zetten en wat data voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact op met John den Ridder. Dan bespreekt hij met je hoe hij je verder kan helpen.

Neem contact op
Carla Scheurink

Communicatiemanager

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21