Doe je mee met het Brabant Business Panel?

Help de provinciale beleidsmakers!

Als kenner van jouw sector kan je bijdragen aan het vergroten van de kennis over de economie voor Brabantse beleidsmakers. Hoe? Door mee te doen met het Brabant Business Panel. 

Onderzoeksbureau Dimensus organiseert periodiek een panelvragenlijst. Met de uitkomsten krijgen we met elkaar beter inzicht in de economische ontwikkelingen. En kunnen Provincie Noord-Brabant en economic boards sneller en gerichter inspelen op de behoeften in en van de Brabantse economie. 

Jouw kennis is belangrijk

Wil je met jouw kennis ook bijdragen om de economie van Noord-Brabant te verbeteren? Het invullen van de korte vragenlijst kost ca. 10 min. tijd.

Start de vragenlijst: www.dimensus.nl/BBPaanmelden
of scan de QR-code: 

Brabant Business Panel

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Brabant Business Panel

Initiatief

Het Brabant Business Panel is een initiatief van Provincie Noord-Brabant, BrabantAdvies (Sociaal-Economische Raad Brabant), Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, Midpoint Brabant, Economic Board West-Brabant (REWIN West-Brabant) en Tilburg University. De periodieke vragenlijst wordt verzorgd door onderzoeksbureau DIMENSUS beleidsonderzoek uit Breda. De verkregen antwoorden worden uiterst vertrouwelijk behandeld, geanonimiseerd, en alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Deze worden niet gedeeld met derden.

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant