DATABESTAND KANTOOR- EN BEDRIJFSPANDEN OP INTERNET!

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

U kunt nu direct rondkijken in het databestand van kantoor- en bedrijfspanden die te koop of te huur worden aangeboden in West-Brabant. De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN heeft uitgebreide informatie over panden opgenomen in "Business Scope", het databestand van West-Brabants bedrijfsonroerend goed. Ook nieuwbouwprojecten en -plannen kunt u hierin vinden.  

Het databestand is zeer eenvoudig opgezet en zeer gebruiksvriendelijk U kunt onder meer selecteren naar gewenste oppervlakte van de kantoor en/of bedrijfsruimte, aangeven naar welke gemeenten uw voorkeur uitgaat, kiezen tussen huur of koop en ook de prijs is een selectiemogelijkheid. Het actuele aanbod in West-Brabant ziet u dan in 1 oogopslag. Per pand zijn er digitale foto’s die een goed beeld geven, terwijl u op de kaart kunt zien waar de objecten liggen. Als u met de muis over de kaart gaat, kunt u ook de foto’s van de objecten gelijk zien! 

Wilt u een algemeen beeld krijgen van het aanbod, dan is dat direct mogelijk. Het complete aanbod, op basis van uw eigen selectiecriteria, krijgt u gelijk overzichtelijk te zien. Voor hele specifieke informatie kunt u zich per e-mail aanmelden bij REWIN, waarna u binnen 24 uur een wachtwoord krijgt voor verdere toegang tot het databestand.

Klik hier voor Business Scope

 

Neem contact op
Carla Scheurink

Communicatiemanager

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21