Creating Smart Business | Creatieve Dienstverlening

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Samen met drie creatieve dienstverleners ontwikkelde REWIN een nieuwe dienst om ondernemers te helpen in hun vernieuwingsproces. Ondernemers met een vraag over hun (groei)strategie kunnen de creatievelingen inschakelen als ‘klankbord, richtingwijzer en geweten’.

Op 1 januari 2020 startte officieel het programma Creatieve Dienstverlening. En toch gingen we in de eerste volle werkweek van vorig jaar al direct concreet aan de slag. Hoe dat kan? Hoewel het programma eigenlijk nog niet begonnen was in december 2019, was de energie al niet meer te stoppen. We troffen voorbereidingen en de eerste pilot werd ontworpen: Creating Smart Business. Dankzij een raadslid uit Zundert werden we getipt over een bedrijf waar we deze pilot mogelijk toe konden passen. 

Eerste deelnemer pilot
En zo werd Ad Jacobs van de Turfvaert in Zundert op 10 januari al de eerste deelnemer. Hij wilde vernieuwen met zijn golfbaan. Ad had zelf wel ideeën maar stond ervoor open om een kritische blik van buitenaf te ontvangen. Zoals hij zelf zei: “kom maar op!”.

Gedurende de komende sessies gaat Ad Jacobs verder in gesprek met de creatieve krachten. Uiteindelijk zal een advies worden uitgebracht en concrete vervolgstappen. 
Word vervolgd!

Turfvaert Zundert - Creatieve Dienstverlening


Meer weten?

Wil je ook met creatieve professionals praten en samen op een andere manier naar je bedrijf of bedrijfsvoering kijken? Ben je nieuwsgierig naar andere geboden support vanuit Creatieve Dienstverlening? Bel of mail met Geert van de Wouw. Hij vertelt je er graag alles over!

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant