AgroBOTS-partners op Open Dagen Precisielandbouw 2021

Telers en toeleverende bedrijven bezoeken jaarlijks de open dagen van het Praktijkcentrum voor Precisielandbouw in Reusel om samen verder te komen in en met precisielandbouw.

Bezoekers kregen deze editie (27 en 28 augustus 2021) het nieuwste van het nieuwste voorgeschoteld door ruim 45 gespecialiseerde bedrijven. Ze lieten niet alleen de nieuwste technologische snufjes op het gebied van smart farming zien, maar hielpen en adviseerden ook de telers met al hun vragen.

 

Nieuw EU-project: agroBOTS
Wiebe Logghe was namens REWIN aanwezig om nieuwe agritech partners te scouten en demonstraties te zien van Pixelfarming Robotics & Odd.Bot. Beide bedrijven zijn onze projectpartners in het Europese ‘REACT-EU’ project agroBOTS’, dat onlangs formeel van start ging. De Europese Unie stelt extra middelen beschikbaar voor economisch herstel van de regio’s, als directe reactie op de COVID-19 pandemie.

In agroBOTS ontwikkelen technologie-aanbieders en eindgebruikers in de agrofood samen negen concrete oplossingen voor de open teelten. Lees hier meer over het agroBOTS project.

 

AgroBOTS
Neem contact op
Jonica de Bruijn

Programmamanager Agrofood/Biobased

j.debruijn@rewin.nl
06-30987667