Mkb uitgenodigd voor workshop Data Driven Business

Wil je aan de slag met data? Maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Schrijf je dan in voor de Data Driven Business workshop op maandag 2 december op de Brainport Industry Campus in Eindhoven. Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de tekortkomingen van de beschikbare data van jouw onderneming.

Deze workshop wordt verzorgd door het MKB Datalab van Jheronimus Bosch Academy of Data Science namens het Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI). DVC-SI is er om or het mkb te helpen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data. Het Center ondersteunt ondernemers, beslissers en professionals bij het optimaal inzetten van data: voor het optimaliseren van processen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen, en het versterken van de daarvoor benodigde kennis en competenties.

Wat: workshop Data Driven Business
Wanneer: 2 december 2019
Waar: Brainport Industry Campus | BIC 1, 5657 BX Eindhoven

Deelnemen?
Noteer 2 december en meld je hier aan: https://www.jads.nl/data-driven-business-workshops.html 

DVC-SI

Initiatiefnemers DVC-SI
Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
Zie voor meer info: 
www.smartindustry.nl/dvc of neem contact op met John den Ridder.

John den Ridder
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance


06 27 909 067