Word Biobased professional met online cursus

Het volgen van een MOOC - Massive Open Online Course - is het leren van de toekomst. Je kiest zelf het moment, de tijd en de plaats. Docenten zijn op afstand betrokken en opdrachten lever je online in.  Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE) heeft momenteel twee nieuwe cursussen online. 'Ontwikkel je basiskennis over de biobased economy' in de MOOC Think Biobased, en 'Word biobased ondernemer" met de MOOC Biobased Business Development. Doe je mee?  

Bereid je voor op biobased ondernemerschap
In deze online cursus Biobased Business Development leer je hoe je een winstgevend businessplan maakt voor biobased producten. Dit gaat over bestaande producten die je op een biobased manier gaat maken. Het eerste geld is al verdiend want de cursus is gratis. Je gaat als professional, (beginnende) ondernemer of student aan de slag met een businesscase. Een uitgelezen kans om een nieuw idee te ontwikkelen of een bestaand plan op een goede manier uit te werken.
Meer weten? Kijk hier.

Think Biobased!
In Think Biobased gaat het over jouw bijdrage aan een beter milieu. Hoeveel weet jij over de mogelijkheden om producten te maken uit biomassa in plaats van uit fossiele grondstoffen? De thema’s die behandelt worden zijn: landbouw, biobased economy, voedselverwerkende industrie, bio-energie, biomassa componenten, biobased applicaties, hergebruik en biobased business. Door middel van video-instructies, links naar literatuur, quizzen en discussies kun jij leren hoe je biobased kunt denken.
Meer informatie over deze MOOC lees je hier.

MOOC Biobased Business Development

We gaan door!
Op 28 januari 2019 start opnieuw de MOOC Biobased Economy Introduction, die acht weken duurt. Hier ligt de focus op groene chemie, technologie en milieu aspecten. CoE BBE is nog bezig met de voorbereidingen van twee andere MOOC’s, een over Biobased Energy en over Biobased Bouwen. Deze worden in het eerste kwartaal van 2019 verwacht.

Aanmelden
Aanmelden voor een cursus kan via de website van CoE BBE.