Symposium aan de Schelde - Agrofood Innovaties

Symposium van de harmonie
Wat bindt muziek met duurzaamheid en landbouw? Harmonie. Tussen klanken onderling en tussen mens en natuur. Die gemene deler komt op vrijdag 28 juni samen tijdens Symposium aan de Schelde. Centraal staat de rol van duurzame innovaties in de agrofoodsector, een troef waar de Schelde-regio in uitblinkt. Tijdens het symposium bestijgen vooruitstrevende key note speakers uit de agrofoodsector het podium. Deelnemers gaan vervolgens met workshops dieper in op de materie.

Innoveren is aanpakken
Het blijft niet bij theorie. Aan het eind van het symposium worden drie belangrijke aanbevelingen gedaan aan het organiserend taskforce. Deze groep met relevante organisaties en overheden gaat met de aanbevelingen aan de slag. Net zoals bij Symphony aan de Schelde vervullen ook tijdens het symposium studenten een hoofdrol. Met een prijsvraag daagt Symposium aan de Schelde hen uit om een duurzame oplossing te bedenken voor een vraagstuk uit de agrofoodsector. Meer bijzonderheden vindt u binnenkort op de website van Symposium aan de Schelde.

Wat: Symposium aan de Schelde
Waar:
Theater De Maagd, Bergen op Zoom
Wanneer:
28 juni 2019

Waarom deelnemen aan het Symposium aan de Schelde?
De organisatie brengt honderden betrokkenen bij de agrofoodsector bijeen. Laat u inspireren tijdens het opdoen van nieuwe kennis en het netwerken met andere insiders.  André Kuipers is de keynote speaker. Hij zal u uitgebreid vertellen over zijn ervaringen in de ruimte en het belang van innovatieve technieken om duurzaamheid mogelijk te maken. Er is volop ruimte om hem vragen te stellen.    
Het complete programma met de verschillende workshops vindt u (in het Engels) op de website.   

Kaarten bestellen
Voor meer informatie en/of het bestellen van kaarten (€ 125,-) kunt u een mail sturen naar symposium@symphonyaandeschelde.org


André Kuipers