Start Data Readiness Program van DVC-SI

Datum:

15-10-2021

Ontwikkel in 10 weken een realtime dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement. Vanaf 15 oktober kan je als mkb ondernemer in de maakindustrie weer meedoen aan het Data Readiness Program. Samen met andere mkb’ers ga je aan de slag met operationele, financiële en klantdata.

DRP is een programma van DVC-SI, het Data Value Center – Smart Industry, en twee van de DVC-SI-partners; Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij).


Praktische aanpak

In slechts tien weken maak je als ondernemer een flinke sprong voorwaarts. Je volgt het programma in een groep met maximaal twaalf andere ondernemers. Met hulp van experts leer je op praktische wijze een eigen data-gedreven businessmodel met een realtime dashboard te ontwikkelen. Hiermee kan je jouw organisatie operationeel, financieel én commercieel monitoren en verder optimaliseren.

Klinkt goed, toch?

Nuttige informatie

  • Deelname aan het DRP vraagt een commitment in tijd van minimaal 80 uur gedurende de looptijd van het programma. (Er wordt veel inzet van eigen tijd van je verwacht.)
  • Het is toegestaan tijdens de plenaire sessies ook een tweede persoon vanuit jouw bedrijf mee te laten doen.
  • De bijdrage om deel te nemen aan de pilot-editie vanaf 5/2 bedroeg slechts €500,- (waarde normaliter €3.000,-). Het is overigens noodzakelijk om een eigen Microsoft BI-licentie af te sluiten voor €120,- per jaar.
  • De bijeenkomsten vinden voorlopig nog plaats in Microsoft Teams en als de Corona maatregelen het weer toe laten ook bij JADS in Den Bosch.

 

Lees de brochure
Wil je meer weten over de aanpak en alle praktische informatie van het Data Readiness Program? Download de brochure via de knop hieronder.

Download brochure DRP

De eerste editie van het Data Readiness Program startte op 5 februari. Ronald van Uffelen van Marvo Technologies deed eraan mee:
“Je kunt heel veel informatie uit je bestaande data halen met de hulp van de mensen die het project begeleiden. Je kunt een stuk verder komen dan je vooraf gedacht zou hebben.”

Lijkt het DRP je interessant maar heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met:datavaluecenter@smartindustry.nl

 

DVC-SI
DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN West-Brabant, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.