Smart Tooling op Funding: The Future!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor Funding: The Future! 

Interreg Vlaanderen-Nederland

Wanneer: 19 september 2019 | 10.00 - 17.00 uur
Waar: Alta Ripa II | Engelstraat 6, Oud-Turnhout (B)

Tijdens Funding: The Future wordt de toekomst van Interreg Vlaanderen-Nederland besproken in plenaire - en parallelsessies èn kan je ervaren hoe Interreg Vlaanderen-Nederland de toekomst dichterbij brengt, Op de 'expo' zijn tientallen slimme, groene en inclusieve innovaties uit het huidige programma te zien, beleven en zelfs proeven:

• Vergaap je aan een heavy-duty waterstof truck, slimme drones, de Smart*Light, …
• Test AR en VR ervaringen, de Snoezle en de Sportbuddy …
• Proef ’s werelds duurzaamste baars, snacks van reststromen en insectenburgers!

Financiële kansen voor studenten en ondernemers worden toegelicht via de hackaton.

Het project Smart Tooling, waar REWIN partner in is, zal deze dag ook vertegenwoordigd zijn. Op de 'expo' tonen bedrijven van dit project hun innovaties op het gebied van robottoepassingen.  
Stefan van Seters vertelt u desgewenst graag meer over Smart Tooling.

Bekijk hier het volledige programma.

Interreg V Vlaanderen-Nederland is een programma van de Europese Unie, gericht op de samenwerking aan de Vlaams-Nederlandse grens. Voor 2014-2020 stelde de Europese Commissie ruim 152 miljoen euro beschikbaar voor het programma vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Dankzij cofinanciering van de beide regeringen, de betrokken Vlaamse en Nederlandse provinciebesturen, en een eigen bijdrage van projectpartners leidt dit programma tot een impuls van ruim 300 miljoen euro, vooral gericht op (groene) innovatie en dus duurzame groei. Voor meer informatie over het programma en de bijna 80 projecten die momenteel worden gerealiseerd zie www.grensregio.eu.

Stefan van Seters
Stefan van Seters

Business Developer Hightech & Maintenance


06 24 267 866