Smart Industry Hub Zuid - Digitale bijeenkomst Circulaire Economie

VAN ABSTRACT CONCEPT NAAR CONCRETE BUSINESSKANSEN! 

Wat?
Smart Industry Hub Zuid organiseert in samenwerking met CircoNL een digitale bijeenkomst om ondernemers kennis te laten maken met de potentie van de circulaire economie en circulair ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst ontdek je wat circulaire economie concreet voor je bedrijf kan opleveren. Hierbij staat de combinatie tussen het creëren van economische - (nieuwe omzet/ lagere kosten) en ecologische waarde centraal. Kortom: je leert hoe je met circulaire principes je concurrentiekracht vergroot en nieuwe waarde creëert voor je bedrijf en je klanten. 

Wanneer?
Dinsdag 3 november | 15.00 - 17.00 uur

Smart Industry Hub ZuidProgramma

15.00 uur Presentatie praktijkvoorbeeld Een ondernemer vertelt over zijn ervaringen op het gebied van circulair ondernemen. In een half uur zal hij zijn ‘’Circulaire Propositie’’ toelichten en uitgebreid stilstaan bij zijn persoonlijke ervaringen en do’s and don’ts op het gebied van implementatie.
15.30 uur Circo mini-workshop In 5 stappen leer je momenten van verspilling om te draaien naar business kansen en leert je Circulaire Product- ontwerpstrategieën en business modellen op een praktische wijze toe te passen. Deze pressure cooker workshop is een introductie versie van de 3-daagse Circo workshop, waar jemet 10 collega-bedrijven werkt aan het ontwikkelen van nieuwe circulaire waardeproposities. Doe mee met deze mini-workshop en 'ga naar huis' met nieuwe kansen voor je organisatie! Kijk daarna of je mee gaat doen met de uitgebreidere Circo workshop
16.40 uur Discussie
16.55 uur Afsluiting

Hoe kan je verder deelnemen?
Doe mee, 750+ ondernemers gingen je voor! Er wordt gewerkt met een bewezen methodiek die al meer dan 50x gebruikt is en 500+ ondernemers heeft geholpen aan een nieuw circulair product of dienst.

Meer Informatie/inschrijven
Smart Industry Hub Zuid-partner de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) is voor deze sessie de organiserende partij. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met: Marieke Huis in ‘t Veld van BOM via mhuisintveld@bom.nl

Smart Industry Hub Zuid is een initiatief van: BOM, Brainport Industries, Brainport Development, REWIN, FME Zuid, Metaalunie en KVK , met medewerking van de Provincie Noord-Brabant.