Save the Date | Natural Fibertastic 2020

Het vergroenen van de bouw- en infra-sector is een gedeeld belang, dat niet alleen regio- maar ook landsgrenzen overstijgt. Natuurvezels als grondstof kunnen hierin key zijn.
Wilt u onderdeel zijn van de oplossing en niet van het probleem? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan Natural Fibertastic 2020 (NFT2020).

Wat kunt u verwachten?

Op donderdag 16 april 2020 vindt in regio Bergen op Zoom de vierde editie plaats van Natural Fibertastic. Het event heeft een internationaal karakter, omdat veel Europese partijen de Deltaregio weten te vinden voor onderzoek en prototype-ontwikkeling. De 2019 editie mobiliseerde 175 deelnemers en die kijken terug op een inspirerende dag. Bekijk hiernaast een sfeerimpressie.

Op NFT2020 wordt niet alleen stilgestaan bij de technologische vooruitgang en de terugkoppeling van gerealiseerde show-/businesscases. Ook belichten we cross-overs met lopende initiatieven, en hoe partijen elkaar mogelijk kunnen versterken bij opschaling, LCA vraagstukken, marketing en design aspecten. Het event is toepassingsgericht met enkele plenaire sessies, o.a. keynote speaker Prof.ir. Elphi Nelissen, voorzitter van het transitieteam Circulaire Bouweconomie van de Rijksoverheid. Verder staan er projectmeetings, een bustour langs regionale biobased infra werken en een innovatiemarkt op het programma, en niet te vergeten: de NFT2020 award!
NFT2020 is dé netwerkgelegenheid op het gebied van biobased bouwen en infrastructuur. Mis het niet!

NFT2020 wordt georganiseerd door Natuurvezel Applicatie Centrum, met medewerking van Biobased Delta, gemeente Bergen op Zoom, Provincie Noord-Brabant en REWIN.


De officiële uitnodiging met het programma verschijnt binnenkort in de agenda van Natuurvezel Applicatie Centrum, maar houd 16 april alvast vrij in uw agenda!