West-Brabant op de Provada!

De regio West-Brabant neemt gezamenlijk deel aan de vastgoedbeurs Provada in de RAI Amsterdam, op 30 & 31 mei en 1 juni. Een jaarlijks evenement waar de hele Nederlandse vastgoedwereld acte de presence geeft en waar het goed netwerken is. Samen presenteren we de mogelijkheden van de vestigingsregio West-Brabant, met als insteek: Maak 't in West-Brabant!

U bent van harte welkom op de gezamenlijke West-Brabant stand in hal 11. Een grote stand van 110m2, waarin de verschillende bedrijfscontactfunctionarissen van West-Brabantse gemeenten, vertegenwoordigers van het Havenbedrijf Moerdijk en Kop van Brabant samen met de acquisiteurs van REWIN aanwezig zullen zijn om de mogelijkheden van de regio nader toe te lichten. Dus kom langs bij ons op stand nummer 1109.

Noteer daarbij even speciaal in uw agenda: donderdagmiddag 31 mei vanaf 16.00 uur: de West-Brabant borrel!

Uitgebreide gespreksstof en informatieverstrekking
De West-Brabant stand kent een brede vertegenwoordiging van gemeenten en bedrijventerreinen die mogelijkheden bieden voor zeer diverse gespreksinsteken en informatieverstrekking. Een paar voorbeelden. Bent u een investeerder met belangstelling voor leisure? De gemeente Rucphen zoekt een investeerder voor hun binnentuin. Havenbedrijf Moerdijk is natuurlijk een prima gesprekspartner rond de thema's zeehaven en logistiek. De gemeente Roosendaal heeft logistieke kavels langs de A58 in de aanbieding, maar ook kleinschalige kavels. En de gemeente Tholen gaat graag in op de economische kansen van de A4 zoekt eindgebruikers voor het logistieke kavel Montea. Ook de andere gemeenten hebben diverse vastgoed aanknopingspunten en specifieke thema's zoals aerospace en maintenance (Woensdrecht) of diverse vestigingsmogelijkheden, zoals op het regionaal bedrijventerrein Kop van Brabant bij Werkendam. REWIN kan u bovendien een beeld geven van het totaalaanbod in de regio via de database uwpand.nl. En natuurlijk heffen we graag met u het glas op de uitverkiezing van West-Brabant tot logistieke hotspot nr.1 van Nederland 2017!

Vestigingsregio West-Brabant is op de Provada vertegenwoordigd met:
gemeente Bergen op Zoom
gemeente Roosendaal
gemeente Breda
gemeente Halderberge
gemeente Rucphen
gemeente Steenbergen
gemeente Tholen
gemeente Woensdrecht
Havenbedrijf Moerdijk
Kop van Brabant
en REWIN West-Brabant

Wij begroeten u graag!

logo_provada_800_jpg.jpgSTAND 1109:

logoWestBrabant.jpg
Kaart_met_info_definitief_klein-1.jpgGuido van Liefland
Guido van Liefland

Hoofd Vestigen | Hoofd Communicatie


076 56 46 790