Open (Pyrolyse) Proeftuin - van reststroom tot grondstof

In de Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland in de haven van Moerdijk onderzoeken bedrijven, regionale overheden, onderwijs- en kennisinstellingen hoe reststromen met de pyrolysetechnologie te verwerken zijn tot waardevolle producten. Het thermisch recyclen van afvalproducten zoals walnootschillen en oude autobanden draagt niet alleen bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot, maar levert ook een bijdrage aan de circulaire economie.

We nodigen u graag uit om kennis te maken!

Uitnodiging 
Weten hoe je van de moeilijk te recyclen afvalstromen toch nieuwe grondstoffen kunt maken? Tijdens de Open Proeftuin maakt u kennis met deze thermische conversietechnologie en worden de eerste resultaten gedeeld. Met een excursie langs de installaties krijgt u een goed beeld van er met pyrolyse allemaal mogelijk is. Ook kunt u in contact komen met de partners van de Proeftuin en bespreken wat er voor uw reststroom of product met pyrolyse mogelijk is.

OPEN PROEFTUIN
Wanneer: 21 februari 2019, 14:00 - 17:00 uur
Waar: Oostelijke Randweg 48, Haven- en industrieterrein Moerdijk

We horen graag of u erbij kunt zijn. U kunt zich via de link hieronder gemakkelijk aanmelden.

Pyrolyse Proeftuin


Aanmelden

We hopen u 21 februari te zien!

Deelnemers Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland
Havenbedrijf Moerdijk (penvoerder), REWIN West-Brabant, Avans Hogeschool, Bewa, SABIC Petrochemicals, Goodfuels Marine, Patpert Teknow Systems, Nettenergy, NImaro Ageno Consult, CharcoTec, Waste4ME, Delphy en TU Eindhoven.

Totstandkoming
Dit project is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit het Europese Ontwikkelingsfonds Operationeel Programma Zuid-Nederland 2014-2020 (OP Zuid), een bijdrage van het rijk en cofinanciering van de provincie Noord-Brabant.

Roel Koevoets
Roel Koevoets

Business Developer Biobased Economy


06 22 663 934