Neem deel aan de 'Brabant dag' tijdens TL München

Van 9 tot 12 mei 2017 vindt in München voor de zestiende keer de tweejaarlijkse beurs TRANSPORT LOGISTIC (www.transportlogistic.de) plaats. Deze beurs was in 2015 met een aantal van 2050 exposanten uit 62 landen en meer dan 55.000 bezoekers de belangrijkste beurs in Europa voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management.

BRABANT programma
Op 10 mei 2017 kleuren de provincie Noord-Brabant, Logistiek Midden-Brabant, Logistiek Platform Zuid Oost Brabant, BOM, REWIN en Vijfsterren logistiek de beurs rood/wit met het Brabant Programma. Vanaf 13.00 uur zijn Brabantse bedrijven van harte welkom om met Brabantse bestuurders een tour over de beursvloer te maken.

Brabant dag 10 mei 2017


Om 15.00 uur kunt u het Brabantse symposium ‘Data + Logistiek’ (beurslocatie: A.42 Halle A4) bezoeken. ICT en (big) data toepassingen maken logistieke ketens slimmer en efficiënter. Hein Fleuren, hoogleraar Operations Research aan Tilburg University en verbonden aan de Jheronimus Academy of Data Science (JADS), vertelt u meer over data analyse. Verder krijgt u van een Brabantse ondernemer toelichting op een praktijkvoorbeeld.
Stipt om 16.00 uur wordt het Brabant Programma afgesloten met een internationale netwerkborrel in de beursstand van CONNECTED West-Brabant (locatie: Halle 4, stand 309)

Meedoen aan het Brabant programma?
Is uw interesse gewekt om deel te nemen? Of heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met mw. Dieuwke Piebenga van Provincie Noord-Brabant via dpiebenga@brabant.nl