LCB Jaarevent 2019: we zijn in de lucht

Logistics Community Brabant  (LCB) is één jaar in de lucht. Tijdens het jaarevent presenteert LCB de behaalde resultaten binnen de 6 LCB-thema’s. Samen met ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek zijn de eerste stappen gezet om logistieke innovaties door te voeren voor vandaag en morgen. De LCB-Fresh Brains nemen u graag mee op reis. Laat u informeren over de bevindingen van LCB en wat deze Ccommunity kan bijdragen aan de ontwikkelingen binnen uw onderneming.

Programma
U gaat op reis en bezoekt de thema’s: de Leefbare Stad, Zorglogistiek, Network Complexity, Smart Industry, Multimodaal en Events. De LCB-Fresh Brains presenteren op vaste tijden de inhoudelijke thema’s. Daarnaast is er ruimte voor uw eigen reisschema. Bezoek de marktplaats, ontmoet in de werkplaats en beleef in de darkroom. Een uitgebreid programma volgt later.

Marktplaats
Om de logistieke verbondenheid en samenwerking in Noord-Brabant te symboliseren, presenteren LCB kern- en regiopartners zich op het jaarevent. Tegen een historische achtergrond van oude militaire vliegtuigen, wordt u bijgepraat over de logistieke ontwikkelingen, -producten, -prestaties en -innovaties in Noord-Brabant. Dit gebeurt in de vorm van een een-op-een gesprek, presentatie of demonstratie. Wilt u hierover meer info of wilt u uw organisatie ook presenteren? Neem dan contact op met LCB via logisticscommunitybrabant@buas.nl.

Locatie
Het LCB jaarevent vindt plaats bij Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht op Vliegbasis Gilze-Rijen.

LCB jaarevent 2019


Kosten
 

Het jaarevent is gratis te bezoeken. Indien u aanmeldt maar niet komt, dan zijn wij genoodzaakt om €50,00 in rekening te brengen voor organisatie- en cateringkosten. U kunt tot 3 dagen voorafgaand aan het event kosteloos afmelden.

Inschrijven
U kunt hier inschrijven.

Hanneke Bruinsma
Hanneke Bruinsma

Programmamanager Logistiek


06 51 134 260