Lancering LignoValue Pilot & Biorizon Netwerkevent

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten en versterk je netwerk!

Datum:

06-10-2022

Op 6 oktober 2022 organiseren Shared Research Center Biorizon & VITO’s LignoValue Pilot Plant een live netwerkevent bij VITO in Mol.

Biorizon netwerkevent

Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld bespreken de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten om samen biobased business te versnellen. In de afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot een niet-te-missen event voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten

LET OP: Deze bijeenkomst is onderdeel van een combi-event.
Op 1 december 2022 organiseert Shared Research Center Biorizon namelijk haar 9de Biorizon Bio-Aromaten Event, online. Op deze manier biedt Biorizon zowel (live) netwerkmogelijkheden en een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant, als een inhoudelijke update van de huidige technologische ontwikkeling van hernieuwbare, functionele aromaten. Het is aan jou of je deelneemt aan Biorizon’s live netwerkevent op 6 oktober, het inhoudelijke webinar met 1:1 virtuele matchmaking sessies op 1 december, of beide.

Biorizon Bio-Aromaten event

Programma Biorizon live event 6 oktober

  1. Busbezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant bij VITO in Mol.
  2. Live netwerken
  3. Formele lancering van de LignoValue Pilotfabriek & een korte Biorizon update.

Deelnemen?