Kick-off DALI (logistiek) proeftuin programma

DALI (DAta-science voor Logistieke Innovatie) is hét proeftuin programma waarin we door middel van bedrijfscases tot concrete toepassingen op het gebied van data in de supply chain willen komen. Dit doen we onder andere door het testen van een tool (bijvoorbeeld een werkend prototype), het implementeren van een idee of inzetten van een nieuwe techniek.

De afgelopen periode hebben 9 pilotbedrijven meegewerkt aan een eerste verkenning en daarnaast hebben circa 40 bedrijven interesse getoond om met een bedrijfcase deel te nemen aan DALI. Wij gaan nu aan de slag om interesse om te zetten in actie. Hét moment dus om met uw data vraagstuk deel te gaan nemen in het programma.

Tijdens de kick-off op 30 augustus gaan wij dieper in op data toepassingen in, of voor, de supply chain en gaan we met elkaar in gesprek over voorbeelden en technieken. Daarnaast willen wij met alle geïnteresseerde deelnemers de mogelijkheden verkennen om deel te nemen in een proeftuin. 

Wat: kick-off DALI; DAta science for Logistic Innovation proeftuin programma
Wanneer: vrijdag 30 augustus | 14.30 - 19.00 uur
Waar: Gebouw 88 | Burg. Brokxlaan 12| Tilburg

DALI

Programma
Voor meer informatie zie de officiele uitnodiging met het programma

Interesse?
Deze bijeenkomst is kosteloos maar wel op uitnodiging. Wilt u deelnemen, stuurt u dan even een mailtje naar Hanneke Bruinsma.
Hanneke Bruinsma
Hanneke Bruinsma

Programmamanager Logistiek


06 51 134 260