KANS | Data Readiness Programma voor maakbedrijven

Speciaal voor maakbedrijven die met behulp van data hun organisatie willen optimaliseren: op 5/2 start het nieuwe Data Readiness Program (DRP).
DRP is een programma van DVC-SI, het Data Value Center - Smart Industry, en twee van de DVC-SI-partners; Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij).

Praktische aanpak
In slechts tien weken maak je als ondernemer een flinke sprong voorwaarts. Je volgt het programma in een groep met maximaal twaalf andere ondernemers. Met hulp van experts leer je op praktische wijze een eigen data-gedreven businessmodel met een realtime dashboard te ontwikkelen. Hiermee kan je jouw organisatie operationeel, financieel én commercieel monitoren en verder optimaliseren.
Klinkt goed, toch?

Nuttige informatie

  • Deelname aan het DRP vraagt een commitment in tijd van minimaal 80 uur gedurende de looptijd van het programma. (Er wordt veel inzet van eigen tijd van je verwacht.)
  • Het is toegestaan tijdens de plenaire sessies ook een tweede persoon vanuit jouw bedrijf mee te laten doen. 
  • De bijdrage om deel te nemen aan deze pilot-editie bedraagt slechts €500,- (waarde normaliter €3.000,-). Daarnaast is het noodzakelijk om een eigen Microsoft BI-licentie af te sluiten van €120,- per jaar. 
  • De bijeenkomsten vinden voorlopig nog plaats in Microsoft Teams en als de Corona maatregelen het weer toe laten ook bij JADS in Den Bosch. 

.DVC-SI Data Readiness Program

Lees de brochure
Wil je meer weten over de aanpak en alle praktische informatie van het Data Readiness Program? Download de brochure via: https://downloads.smartindustry.nl/brochure-aanvraag-drp . 

Heb je nog vragen? Of wil je jezelf aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op met: datavaluecenter@smartindustry.nl