Green Matchmaking: bedrijf ontmoet student voor duurzame samenwerking

Wil je jong talent binden aan je bedrijf? Zoek je een stagiair of trainee die je kan helpen met vraagstukken rondom bio-circulaire innovaties, duurzaamheid of de energietransitie? Bijvoorbeeld voor een literatuuronderzoek, een marketing- of businessplan, een technologisch onderzoek of een benchmark? Op 5 november worden vraag en aanbod samengebracht tijdens het virtuele event: Green Matchmaking.

Wat: Green Matchmaking tussen studenten en bedrijven
Wanneer:
13 april vanaf 9.00 uur
Waar:
online, via B2Match

Virtuele 'speed dates'
Op het online matchmaking platform B2Match kunnen studenten en bedrijven aangeven wat ze zoeken en bieden en er kunnen van tevoren of op de dag zelf virtuele 'speed dates' worden ingepland om op een laagdrempelige manier kennis te maken en de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.
Bedrijven, stagiairs en trainees kunnen zich tot 13 april aanmelden via: https://green-matchmaking.b2match.io/

Green Matchmaking 13 april 2021


Agenda

De agenda voor deze dag is flexibel in te delen: je kunt zowel in de ochtend als middag een speeddate met jouw gewenste kandidaat inplannen. Een speeddate duurt 30 minuten.

Ochtend

 • 09:00 - 09:15: Virtuele plenaire kick-off
 • 09:15 - 12:15: Virtuele speeddates

Middag

 • 12:30 - 13:30: Learning Communities: virtuele ronde tafelsessie - samenwerking tussen biobased bedrijfsleven en onderwijs (optioneel)
 • 13:30 - 17:30: Virtuele speeddates

Resultaat: meewerkstage, afstudeerstage & traineeships
Is er een match? Dan zijn dit de opties:

 1. Meewerkstage 
  1. 20 weken 
  2. van september 2021 t/m januari 2022
  3. van februari 2022 t/m juni 2022
 2. Afstudeerstage 
  1. 20 weken 
  2. van september 2021 t/m januari 2022
  3. van februari 2022 t/m juni 2022
 3. Traineeship
  1. afstudeerstage van 20 weken die start in september 2021 of februari 2022
  2. gevolgd door een jaarcontract - dit traineeship programma is speciaal voor Avansstudenten die bij een mkb-bedrijf afstuderen op een innovatief duurzaamheidsvraagstuk. 

Learning Communities
Green Matchmaking maakt deel uit van het ‘Learning Communities’ project. Doel is om West-Brabant innovatieve bio-circulaire mkb-bedrijven en het hbo-onderwijs dichter bij elkaar te brengen en om vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten. Learning Communities wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Regio West-Brabant. Met dit event willen initiatiefnemers Centre of Expertise Biobased Economy van Avans Hogeschool en de Green Chemistry Campus ook in 'coronatijd' waarde creëren voor zowel het bedrijfsleven als voor studenten. 
Projectpartners: Green Chemistry Campus, Center of Expertise Biobased Economy, Circular Biobased Delta, Regio West-Brabant, Rabobank en Havenbedrijf Moerdijk. In samenwerking met REWIN en provincie Noord-Brabant.

Wacht niet langer en meld je aan!
https://green-matchmaking.b2match.io/