Financieringstafel 15 juli 2021

Heb jij een fantastische business opportunity maar géén geld of is jouw business case té uitdagend voor reguliere financiers? Startups, scale-ups en innovatieve mkb-bedrijven die op zoek zijn naar groeikapitaal, kunnen bij de Financieringstafel hun ondernemingsplan pitchen aan de deelnemende financiers. 

Aan de Financieringstafel komen ondernemers met een financieringsbehoefte in contact met verschillende financiers. De financiers brengen hun specifieke kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om een ondernemer verder te helpen met het vraagstuk. Zo krijgen West-Brabantse ondernemers toegang tot kennis en een extra zetje richting financiering.

Financieringstafels

Eens in de zes weken komt de financieringstafel bij elkaar om pitches van ondernemers te horen en hen adviezen te geven. Op 15 juli a.s vindt er een Financieringstafel plaats in Roosendaal.

Zie ook: https://www.rewin.nl/groei/financiering/financieringstafel.html

Heb jij  interesse om je plan te boosten en wil je ook aanschuiven? Neem dan voor meer informatie en aanmelden contact op met Mathijs van Campenhout. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675