Festival Innovatie en Creativiteit met West-Brabant Summit

Een nieuw festival: FIC. Het Festival rond Innovatie en Creativiteit. Of eigenlijk verschillende festivals. Want we brengen initiatieven, netwerken en mensen samen. Op 18 november, binnen en buiten op verschillende locaties van de Triple O Campus in Breda. En één van de onderdelen is de West-Brabant Summit.

Datum:

18-11-2021

West-Brabant Summit & FIC, het nieuwe regionale Festival rond Innovatie en Creativiteit. Beleef West-Brabant op 18 november 2021! We brengen initiatieven, netwerken en mensen samen. Ervaar, beleef, ontmoet, vol inspiratie en vuur. Eén van de onderdelen is de West-Brabant Summit. Binnen én buiten op de Triple O Campus. in Breda

FIC - Festival Innovatie en Creativiteit

Beleef West-Brabant. Op 18 november. Het Festival Innovatie en Creativiteit.

Een nieuw festival, en eigenlijk verschillende kleine festivals. Want we doen het samen. REWIN,  City of Imagineers, B’Wise, Kadans en Parels van West-Brabant.

We bieden brandstof, vol energie, inspiratie, nieuwe inzichten, connectie die je zeker kunt gaan inzetten, ideeën van de een of de ander en vooral plezier.

Een van de FIC-onderdelen is de West-Brabant Summit. Beleef , ervaar en ondervindt hoe REWIN innovatie en creativiteit stimuleert voor een economisch sterk West-Brabant. En dat doen we samen.

Meer informatie? Kijk op FIC voor meer informatie en meld je aan!