Event Fieldlab Campione 2 voor proces- en maak-mkb

Je hebt vast gehoord van Smart Industry en de kansen die het biedt. Maar wat betekent dit voor jouw mkb proces- of maakbedrijf, hoe kan je hiervan profiteren? Hoe pak je het aan, welke toepassingen zijn geschikt en wat is de business case?

Ben je benieuwd naar de antwoorden op deze vragen en meer? Noteer dan 16 september 15:00u – 17:30u in je agenda. Dan organiseert World Class Maintenance in Fieldlab Campione 2 (Rijen) een event waarbij je:

 • Informatie krijgt over jouw kansen met Smart Maintenance & Service;
 • Erachter komt wat jouw mogelijkheden zijn binnen het Campione 2-project;
 • Hoort over de ervaringen van mkb’ers die jou voorgingen.

Campione 2
Het project Campione 2 ontvangt subsidie uit de Regio Deal Midden- en West-Brabant. Daarom kunnen we jaarlijks vier tot vijf mkb’ers begeleiden en op weg helpen met Smart Maintenance. Dat doen we aan de hand van de kennis, ervaring en bestaande

Locatie en tijd
Fieldlab Campione | Gate2-gebouw | Ericssonstraat 2 | 5121 ML Rijen

15:00u – 17:30/18:00u (incl. borrel)

Brabantse samenwerking
Voor dit project werkt WCM samen met REWIN, Midpoint Brabant en de Brabantse OntwikkelingsMaatschappij. Ook Avans Hogeschool doet mee: zij zetten studenten in uiteenlopende vakgebieden (van organisatorisch/bedrijfskundig tot predictive maintenance) in om jouw mkb-vraagstuk in beeld te brengen, een plan van aanpak met jou op te stellen en een pilotproject te realiseren. Na dit traject ga je zelf verder met de implementatie van deze innovatie in jouw bedrijf.

Fieldlab Campione 2

Voordelen van de inzet van studenten

 • Studenten kijken met een frisse blik naar jouw innovatievraagstukken en doen onderzoeks- en ontwikkelwerk waar je bedrijf ook echt mee aan de slag kan, waardoor je:
  - Meer tevredenheid creëert bij klanten en personeel door just-in-time onderhoud;
  - Meer winst realiseert door minder spoed- en weekendwerk;
  - Nieuwe businesskansen krijgt door slim gebruik van data;

 • Er kan gebruik worden gemaakt van de bestaande infrastructuur van Fieldlab Campione, Fieldlab Breda Robotics, de Cyber Physical Factory en/of de andere Labs op Gate2;

 • Je gaat met deze intensieve begeleiding versneld de kansen van Smart Industry verzilveren.

Are you ready to go smart?
Doe je mee? Om je een boost te geven zijn er in Campione 2 subsidiemogelijkheden voor investeringen (bv. sensoriek en software) en uren die aan dit project besteed worden.

NOTEER  16 SEPTEMBER ALVAST IN JE AGENDA. 

Heb je nu al interesse om mee te doen aan Campione 2, neem dan contact op met Jacob Derks, jd@worldclassmaintenance.com

Over World Class Maintenance
WCM is het netwerk voor ‘Smart Maintenance’ in Nederland. Haar doelstelling is radicaal: op naar 100% voorspelbaar onderhoud in de Nederlandse industrie. De projecten van WCM rond slim onderhoud dragen bij aan een verlengde asset lifecycle, betere mobiliteit, de energietransitie, kennisontwikkeling, de Nederlandse concurrentiekracht en meer duurzaamheid. 

Regio Deal Midden- en West-Brabant
Fieldlab Campione 2 is een van de 17 Regio Deal Midden- en West-Brabant projecten en is mede mogelijk gemaakt door: Rijksoverheid, Regio Hart van Brabant, Regio West-Brabant, gemeente Tilburg, Midpoint Brabant en REWIN West-Brabant.  Daarnaast levert Provincie Noord-Brabant een financiële bijdrage.