DVC-SI online tafelgesprek | Van monitoren met sensors tot benutten van data

West-Brabantse mkb'er, je bent op 29 januari van harte welkom bij het 5e online event van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI), waar REWIN partner van is. Thema van deze editie: Van monitoren met sensors tot benutten van data.

Wanneer: vrijdag 29 januari | 12:00 - 13:00 uur

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Hoe kun je kosten besparen?
  • Waterdicht voorspellen? 
  • en duurzamer produceren met data? 

Hoor de 29e tijdens lunchtijd hoe je data kunt monitoren én benutten voor het efficiënter en effectiever maken van productieprocessen. 

DVC-SI 5e online event

Gesprekspartners
Vanuit de Smart Industry hub Gate2 in Rijen legt ondernemer Maarten Wijffelaars van Cool Industries uit hoe hij dit heeft gerealiseerd voor het Smart Cool Water project. Hierbij heeft hij ondersteuning gehad van Pierre van Kleef, directeur van Gate2 en programmamanager van Midpoint Brabant Smart Industry. Hij bracht hem in contact met de juiste partijen, waaronder Ericsson en Fieldlab CAMPIONE. Maarten en Pierre vertellen onder andere over het belang van connectivity en voorspelbaar onderhoud in het traject ‘From Sensor to Data’. Onder deze naam heeft Maarten inmiddels een nieuw bedrijf opgericht, waarvoor hij de Smart CoolBox ontwikkelde; een flexibele Internet of Things oplossing die snel en veilig toegang geeft tot productie- en machinedata. 

Aanmelden
Zorg dat je erbij bent op 29 januari! 
Aanmelden voor dit gratis webinar kan via deze link: 

DVC-SI
Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings MaatschappijBrainport DevelopmentBrainport IndustriesFMEJADSKoninklijke MetaalunieMidpoint BrabantREWINSURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
Dit 5e online event in de serie ‘MeerWaarde met data’ wordt gefaciliteerd door Midpoint Brabant. 

Zelf ook MeerWaarde met data realiseren?
Wil je zelf ook aan de slag met data, maar weet je niet waar te beginnen, hoe je verdere stappen kunt zetten en wat data voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact op  met John den Ridder en/of neem een kijkje op www.smartindustry.nl/dvc. Het Data Value Center – Smart Industry helptMKB ondernemingen in de maakindustrie graag verder.

TIP
Schrijf je in voor de DVC-SI nieuwsbrief. Aanmelden via deze link.
Volg DVC-SI op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/dvc-si/

John den Ridder
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance


06 27 909 067