De Uitvindfabriek sponsor- en netwerk BBQ

UITNODIGING

Voor alle Uitvindfabriek-sponsoren, -ambassadeurs en andere geïnteresseerden:

Op woensdag 25 september a.s. organiseert De Uitvindfabriek - uiteraard op de eigen locatie - een happening  voor haar bestaande en potentiële nieuwe sponsoren: De Uitvindfabriek sponsor- en netwerk BBQ.  

Voor de avonturen in De Uitvindfabriek is heel wat nodig! Uiteraard veel materialen voor de workshops. Maar ook apparaten en gereedschap. En natuurlijk is er geld nodig om de medewerkers te betalen. En wat te denken van de energierekening? De Uitvindfabriek wil de entreeprijs laag houden, want ieder kind moet kunnen ontdekken welk talenten het heeft. Gelukkig zijn er daarom bedrijven en andere organisaties die De Uitvindfabriek sponsoren. Hier vind je het overzicht van wie op dit moment De Uitvindfabriek al financieel ondersteunen. Nieuwe sponsoren zijn altijd van harte welkom.

Bekijk het filmpje hiernaast en krijg een indruk van wat De Uitvindfabriek zoal te bieden heeft.


Het exacte programma van de bijeenkomst met BBQ wordt op korte termijn bekendgemaakt, maar De Uitvindfabriek presenteert in elk geval haar toekomstplannen! Laat je informeren over hoe jouw organisatie daaraan kan bijdragen èn ervan kan profiteren. De eerste stap is de kennismaking op 25 september.
De bijeenkomst begint om 17.00 uur. Om elkaar beter te leren kennen is er een creatieve workshop en natuurlijk de BBQ. 

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via onderstaande link:
Ja, ik kom naar de sponsorbijeenkomst met BBQ van De Uitvindfabriek op 25 september

Ben je verhinderd op 25 september, maar wil je mogelijk wel sponsor worden? Neem dan contact op met Luc Swaab of Chris Voets van De Uitvindfabriek en/of vul het sponsorformulier in.

John den Ridder
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance


06 27 909 067