DALI workshop | Artificial Intelligence design canvas

Eerder organiseerde DALI een webinar over AI in de Logistiek en Supply Chain. In dit vervolg gaan deelnemers aan de slag in eenAI design canvas workshop, onder leiding van Sebastian Piest (TU Twente) en Marcel Wouterse (BUas). 
Er wordt voortgebouwd op de kennis die tijdens het eerdere webinar werd gedeeld. Heb je dit webinar gemist of wil je je kennis opfrissen? Kijk hierdelen terug.

Inhoud
In deze workshop staan de volgende vragen centraal:

  • Hoe ga je concreet aan de slag metideeën voor AIin de logistiek en supply chain?
  • Wat zijn de belangrijkstebouwstenen?
  • Hoe combineer jelogistiek vakmanschapmet slimme algoritmes?
  • Wat is werkelijk teimplementeren?

Voor wie
Je gaat actief aan de slag met het AI design canvas, waarin technologie en praktische ervaring samenkomen. De uitwerking geeft inzicht in de bouwstenen en vervolgstappen. Om actie te creëren en concreet te worden, biedt de workshop plaats voor een beperkte groep van 5 bedrijven. Aan de workshop nemen van ieder bedrijf twee personen deel:

  • Een persoon met IT ervaring, die zicht heeft op de input en verwerking van data, en
  • Een persoon van het algemeen management, die de processen en organisatorische gevolgen kan overzien

DALI

Datum
23 september | 09:00-13:00 uur incl. lunch

Locatie
Breda University of Applied Sciences, Mgr. Hopmanstraat 2, Breda

Voorbereiding en intake
Om maximaal rendement uit de workshop te halen, vindt er ter voorbereiding een online intake plaats en bekijk je vooraf eentutorial. Op basis van een intake gaat ieder deelnemend bedrijf in de workshop gericht 1 of meerdere ideeën uitwerken en concretiseren met het AI design canvas.

Heb je interesse?
Het aantal beschikbare plaatsen voor deze workshops is beperkt. Meld je nu aan:

AANMELDEN

Na inschrijving krijg je een intakeformulier en uitnodiging voor de online intake, zodat de workshop kan worden afgestemd op de wensen en behoeften.

Deelnemers en voorwaarden
Deze workshop wordt bewust voor een kleine groep deelnemers aangeboden zodat we gericht aan de slag kunnen gaan. Aan deze eerste workshop zijn bij deelname geen kosten verbonden. Bij no-show brengen we € 500,- per deelnemend bedrijf in rekening.

DALI
Het project Data science voor Logistieke Innovatie (DALI) draagt bij aan het vergroten van kennis en inzicht in datatoepassingen voor de logistiek en supply chain. Met behulp van financiële ondersteuning vanuit de Regio Deal Midden- en West-Brabant, OPZuid en provincie Noord-Brabant werken 18 bedrijven aan pilots om met data operationele processen en besluitvorming te verbeteren. Daarnaast worden generieke instrumenten ontwikkeld die beschikbaar komen voor de logistieke sector en het onderwijs. DALI is ook de eerste stap tot het bouwen van een community van data- en supply chain specialisten en geïnteresseerden om onder de vlag van Logistics Community Brabant gezamenlijk nieuwe toepassingen te bouwen, testen en implementeren. Meer informatie over DALI op 
www.dali.lcb.nu