CrossRoads2 Sustainable Energy | webinar & matchmaking

De eerste editie was een succes. Daarom organiseert het project CrossRoads2 Sustainable Energy samen met ConnectSME op 18 maart opnieuw een online ‘matchmaking event’. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

CrossRoads2 Sustainable Energy - ConnectSME

CrossRoads2 Sustainble Energy?
Uit het succesvolle CrossRoads2 kwam een nieuw project voort: CrossRoads2 Sustainable Energy (CR2SE). Hierin draait het opnieuw om grensoverschrijdende samenwerking, maar nu met de nadruk op innovatieprojecten rond duurzame energie, energie-efficiëntie, hernieuwbare energie, CO2 -reductie en -captatie.  Mkb/kmo in Zuid-Nederland en Vlaanderen kunnen er samen aan deelnemen. CR2SE - een Interreg Vlaanderen-Nederland-project - richt zich op haalbare innovaties en demonstratieprojecten (TRL 6 en 7). Die moeten een meetbare bijdrage leveren aan de energetische verduurzaming van de economie in de grensregio.

Registreer

Derde en laatste call opent 1 april a.s.
Twee calls voor projectvoorstellen zijn al achter de rug. De derde en laatste subsidieronde loopt van 1 t/m 30 april 2021. Per innovatieproject vergoedt CR2SE 50% van de subsidiabele projectkosten, met een maximale subsidie van €150.000. Een voorstel kan worden ingediend door minimaal één Vlaamse en één Zuid-Nederlandse mkb/kmo-onderneming.
Om hiervan te kunnen profiteren, is het dus zaak zo snel mogelijk een potentiële projectpartner te vinden.

Vind je Vlaamse match op 18 maart
Spreekt het thema van CR2SE je aan? Heb je wellicht al een idee voor een projectaanvraag en zoek je een Vlaamse mkb-partner om samen een CO2-besparende innovatie te ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor het matchmaking event!

ConnectSME
Zoek je als mkb’er alleen ondersteuning? In ConnectSME kan je met fikse korting in 3 gespecialiseerde Vlaamse test- en onderzoekscentra (proeftuinen) jouw duurzame innovatie laten testen. Via een vouchersysteem zullen 36 bedrijven die kans krijgen. Je hoort er alles over tijdens de digitale bijeenkomst op 18 maart.

Datum en tijd
Donderdag 18 maart | 14u10 - 16u00

Programma

13:00 - 14:10                    e-Stories webinar (vrijblijvend*)

14:10 - 14:20                    CrossRoads2 Sustainable Energy | Rosco Ephraïm, Impuls Zeeland

14:20 - 14:30                    ConnectSME | Arnoud van der Zee, TU Delft

14:30 - 16:00                    Matchmaking via network.flux50.com

* toegang tot extra webinar
Voor de start van het programma van CR2SE/ConnectSME krijg je de kans een webinar van projectpartner Flux50 bij te wonen. Dit webinar belicht 2 projecten met een link naar zowel Nederland als Vlaanderen: De Monumentenmeter & Vertical Farming. Het maakt deel uit van de reeks "e-Stories" die normaal alleen toegankelijk is voor leden van Flux50. Bij uitzondering kan je je ook als niet-lid hiervoor aanmelden.

Matchmaking, hoe werkt dat?

  1. Volg deze link https://network.flux50.com/event-registration-login-signup-page/?Event=18978
  2. Maak er jouw profiel aan en doe dat zo volledig mogelijk;
  3. Bekijk de andere profielen;
  4. Plan meetings in met andere deelnemers van jouw keuze.

Elke meeting duurt 15 min. en vindt plaats via Zoom. Heb je nog vragen, specifiek over het matchmakingsysteem? Neem dan contact op met Flux50 via deze link.

Registreer

ConnectSME en CrossRoads2 Sustainable Energy zijn gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu.

Stefan van Seters
Stefan van Seters

Programmamanager Logistiek


06 24 267 866
Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183