Creativity World Forum - HUBdag in West-Brabant/Breda


Wees voorbereid om totaal verrast te worden
Grote namen hebben zich aan het programma verbonden. Deelnemers aan het Creativity World Forum gaan dat aan den lijve ondervinden. Door onverwachte ontmoetingen, prikkelende sessies en optredens en inspirerende sprekers die laten zien hoe zij creativiteit inzetten om de wereld een beetje beter te maken. De eerste dag en derde dag zijn in het Parktheater in Eindhoven. Bekijk het complete programma van dit internationale evenement.

22 oktober: HUB-dag West-Brabant/Breda
Op de tweede dag van het CWF, dinsdag 22 oktober, trekken de deelnemers de regio's in en zijn er in 5 verschillende Brabantse steden zogenaamde 'HUB' dagen georganiseerd. Global meets local. Hier werken de deelnemers
aan concrete casussen van Brabantse, Nederlandse en internationale bodem, met per locatie focus op regio-specifieke thema's en uitdagingen. West-Brabant/Breda is een van de HUBs. Het thema in onze regio: THE PARADOX OF (UN)LIMITED RESOURCESLees verder voor een speciale aanbieding rond deelname aan de West-Brabantse HUB-dag. 

West-Brabant staat bol van de industriële processen en mkb-activiteiten. Met een unieke collectie van game changers ontwikkelt de regio zich, op basis van creatief denken en doordenken over veranderingen. Voor economische groei. Tegelijkertijd vragen maatschappelijke opgaven als klimaatadaptatie en de circulaire economie lokaal en (inter)nationaal om een duurzame manier van denken en vooral ook doen.
Maar is innovatie dan voldoende? En hoe pluk je er de vruchten van? Hoe kunnen we creativiteit inzetten inzetten als een nieuwe bron voor traditionele industrieën? Hoe maken we maintenance sexy, verbeteren we biobased design, gebruiken we data voor logistieke ketens en verhogen we de impact van duurzaamheid? Dit vraagt om de kracht van verbeelding, om veranderingen vanbinnen uit te kunnen realiseren. Klik hier voor het programma van de HUB-dag in Breda op 22 oktober (in het Engels). 

Creativity World Forum West-Brabant

REWIN biedt u, als onze relatie, de kans om tegen een speciaal tarief bij de Bredase HUB-dag te zijn. Een zogenaamd Local Experience Ticket voor 22 oktober kost voor u € 150 excl. btw (in plaats van € 225). Registreren kan via de website www.CWF2019.com/tickets.  Gebruik bij de registratie de kortingscode GEMB-ORG-CWF. Let op: kies voor de HUB Breda!
Informatie over de andere typen toegangskaarten vind u hier. 

We hopen u te ontmoeten op 22 oktober!

Dennis van der Pas
Dennis van der Pas

Uitvoerend secretaris EBWB


06 51 359 994
Geert van de Wouw
Geert van de Wouw

Programmanager Creatieve Dienstverlening


06 57 595 219