Creativity World Forum - goes local

Het Creativity World Forum 2019 vindt plaats in Brabant van 21 tot en met 23 oktober 2019. Een rollercoasters van inspiratie, uitdagingen, optredens, kennisuitwisseling, creatieve interactie, grote mislukkingen en vooral ook effectieve netwerkmogelijkheden in Brabanse sfeer. Wees voorbereid om totaal verrast te worden.

Op 22 oktober gaat het Creativity World Forum de regio in naar verschillende steden. Local meest global. Buiten de vaste kaders denken. De kaarten op tafel leggen. In alle openheid zaken doen. En vooral ook het Brabantse karakter ervaren. Deze tweede dag van CWF gaat het om 5 thematische subprogramma's in 5 steden, met de focus op specifieke cases en uitdagingen.

The paradox of unlimited resources. Dat is het thema voor West-Brabant - Breda. Het gaat om het plukken van de vruchten van innovatie. Schakel je verbeeldingskracht maximaal aan. We zijn een regio die bol staat van de industriële processen en MKB-activiteiten. Met een unieke collectie van game changers ontwikkelt de regio zich, op basis van creatief denken en doordenken over veranderingen. Voor economische groei. Maar is innovatie dan voldoende? Hoe maken we maintenance sexy, verbeteren we biobased design, gebruiken we data voor logistieke ketens en verhogen we de impact van duurzaamheid. Dit vraaqt om de kracht van verbeelding om veranderingen van binnen uit te realiseren. 

Dennis van der Pas
Dennis van der Pas

Uitvoerend secretaris EBWB / Biobased Economy


06 51 359 994
Geert van de Wouw
Geert van de Wouw

Business strategist - Team vestigen


06 575 95 219