CONNECTED West-Brabant op grootste logistieke beurs ter wereld

Van 4 t/m 7 juni 2019 vindt in München weer de belangrijkste logistieke beurs ter wereld plaats: TRANSPORT LOGISTIC. Deze beurs trekt zo’n 2000 exposanten uit 62 landen en 55.000 bezoekers uit meer dan 124 landen en wordt om het jaar georganiseerd. 
In 2017 nam CONNECTED West-Brabant (een groep van logistieke bedrijven, gemeenten, onderwijsinstellingen en kennisinstituten onder aanvoering van REWIN) voor de eerste keer deel aan deze beurs, met een gezamenlijke triple helix  ‘West-Brabant stand’. Wat deze beursdeelname uniek maakte, is dat de regio er niet stond als een verzameling individuele bedrijven en organisaties maar daadwerkelijk als collectief met een eensluidende boodschap over de kracht van onze regio. 

De leden van CONNECTED West-Brabant vonden die beursdeelname allemaal zo waardevol, dat ze opnieuw samen de middelen bij elkaar hebben weten te brengen om ook volgend jaar weer deel te nemen! De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en er zal binnen de groep weer nauw worden samengewerkt om van de 2019-editie minstens zo'n succes te maken als van de vorige. 

Hieronder een impressie van de deelname van CONNECTED West-Brabant aan Transport Logistic München in 2017.

Stand_voor_opening_NIEUWS.jpg

openingshandeling

groep_NIEUWS.jpg

Next_presentation_NIEUWS.jpg

Borrel_NIEUWS.jpg

Drukte_NIEUWS.jpg


Voor meer informatie over de beurs in München en/of CONNECTED West-Brabant en/of het logistieke regionale programma kunt u contact opnemen met Hanneke Bruinsma.