Avans Bedrijvendag Techniek & ICT 2021

Het is weer bijna zover. De bedrijvendag van de Avans Academie Engineering & ICT (AE&I) 2021 staat voor de deur. Dit jaar even anders dan anders, namelijk online!

De online bedrijvendag zal plaatsvinden op donderdag 18 maart 2021. In totaal is er plaats voor 80 bedrijven, waarvan steeds maximaal 2 medewerkers aanwezig kunnen zijn. West-Brabantse bedrijven: wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan nu aan.

LET OP: annuleren of wijzigen van je aanmelding is om organisatorische redenen niet mogelijk. Bovendien betekent een aanmelding automatisch tot een verplichte deelname.

De kosten voor een deelname aan dit event bedragen € 200,-

Avans Bedrijvendag Academie E&I

Programma van de dag

13.00 uur    Inloop
13.30 uur      Plenaire opening
13.45 - 16.30 uur  Netwerkcarrousel | 1-op1 Meetings | Virtuele beursvloer
13.45 - 16.30 uur 16 doorlopende bedrijfspitches van 10 minuten, gepresenteerd door samenwerkingspartners van Avans AE&I
16.30 uur          Einde eventVirtuele beursvloer
Een bezoeker van een virtuele stand kan informatie van het bedrijf ophalen (bedrijfsvideo, digitale brochure, social media en vacaturewebsite). Ook heeft hij/zij diverse opties om kennis te maken met de standbemanning: een connectie maken (zie hieronder meer daarover), chatten, een 1:1 video-chat of alvast een afspraak plannen voor later op de middag. In de stand kunnen bedrijven direct zien hoe laat en waar ze eventueel een vituele bedrijfspitch geven. Bedrijfspitches worden gegeven door 16 samenwerkingspartners binnen Avans.

Netwerkcarrousel
Een netwerkcarrousel bestaande uit 1:1 speeddate afspraken, bedoeld als kennismaking van ca. 5 minuten waarin bedrijven en studenten worden gematcht. Is er aanleiding om nader kennis te maken? Via een wederzijdse connectie krijgen student en bedrijf toegang tot elkaars contactgegevens (na afloop van het event ontvang je elkaars digitale visitekaartje).

Avans Academie Engineering & ICT - Bedrijvendag

1-op-1 Meetings
Dit zijn 1:1 video-chat afspraken die door studenten of exposanten worden gemaakt. Het programma houdt bij het plannen van een afspraak rekening met ieders beschikbaarheid.

Bedrijfspitches
Avans AE&I geeft 16 samenwerkingspartners de kans om op de vituele beursvloer een bedrijfspitch van 10 minuten te houden. Een bedrijfspitch is een extra mogelijkheid op een ontmoeting tussen bedrijf en student. Op deze laagdrempelige manier wordt het starten van een gesprek nog gemakkelijker. Studenten kunnen vragen stellen (live of via chat & Q&A) of direct met anderen of de spreker in contact komen. Bovendien kunnen de pitches worden gegeven door andere collega's van de bedrijven, dan diegenene die speeddates doen of op de stand staan.

Let op: Avans maakt een selectie van de samenwerkingspartners die een bedrijfspitch mogen geven. Deze bedrijven worden hier op korte termijn over geïnformeerd.

Avans Bedrijvendag Academie E&I