agroBOTS | Business Masterclass ‘100 dagen-plan’

Ontwikkel op basis van een 'consistentiescan' een pad naar jouw volgende bedrijfsfase.

Datum:

02-02-2023

West-Brabants agrobedrijf: ben jij dagelijks bezig met verbeteren en verduurzamen door slim te werken en gebruik te maken van technologie? En wil je jouw onderneming succesvol en consistent l laten groeien? Dan zijn de gratis masterclasses van het Brabantbrede project agroBOTS wat voor jou

100 dagen-plan

Tijdens de volgende gratis masterclass, donderdag 2 februari in Eindhoven, bekijken we waar jouw onderneming de komende tijd op moet focussen om consistenter te schalen en door te groeien naar de volgende fase. Ter voorbereiding vul je een consistentiescan in. De uitslag van deze scan en de 5 kerndimensies klant, product, businessmodel, team, en funding vormen de basis voor een zogenaamd ‘100 dagen plan’. Wil je daar ook mee aan de slag? Registreer je dan hier:

Masterclass 2: 100 dagen-plan | 2 februari 13:00 - 16:00

In deze interactieve sessie ga jij aan de slag met onze businessadviseurs om jouw onderneming naar een volgend niveau te brengen. Het is niet nodig om de eerste sessie te hebben gevolgd.

Deelname is kosteloos en kan via registratie via de groene knop. Het aantal deelnemers is beperkt. We hanteren hiervoor het principe van first come, first served.

Locatie

High Tech NL
Room: Greenhouse (na ingang rechtdoor)
High Tech Campus 27
5656 AE Eindhoven

Blijf op de hoogte!

Actuele zaken over agroBOTS zijn te volgen via de LinkedIn pagina van het project. 

agroBOTS Masterclasses

Wie zitten er achter agroBOTS?

Het project agroBOTS is een initiatief van Holland Robotics (High Tech NL), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), REWIN, FME, ZLTO, ondersteund door Berenschot.

AgroBots wordt mede mogelijk gemaakt door:
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie.

agroBOTS