7e Biorizon Bio-Aromaten Jaarevent

Op 3 december organiseert Biorizon Shared Research Center haar zevende jaarlijkse event, online. Grote industriële spelers, kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld zijn virtueel aanwezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om samen biobased business te versnellen.

In de afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot een niet-te-missen event voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten.
Afgelopen editie trok 156 deelnemers uit 14 landen die deelnamen aan 180 matchmaking-sessies en die het evenement waardeerden met een 8,3.

Biorizon Jaarevent 2020

Programma:

  1. Een beknopt, interactief webinar van 1,5 uur dat ingaat op Biorizon’s opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen. Plus een presentatie van een toonaangevende brand owner (n.t.b.)
  2. Drie parallelle breakout-sessies van een half uur over de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt in de drie research horizons:
    thermochemische horizon, suikerhorizon en ligninehorizon.
  3. Op veler verzoek heeft Biorizon de mogelijkheid gemaximaliseerd om virtuele matchmaking-sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet partijen uit de hele waardeketen rond bio-aromaten van over de hele wereld!

Aanmelden
Registratie: https://biorizon-annual-event-2020.b2match.io/