Gemeente Woudrichem

Woudrichem is een mooie vestigingstad, gelegen in het land van Heusden en Altena, in het noord-westen van de regio West-Brabant. Een bezoek meer dan waard. De gemeente telt ruim 14.000 inwoners. Naast een aantrekkelijke woongemeenten is vooral de recreatie van groot economisch belang.

De vestigingsmogelijkheden voor bedrijven zijn vooralsnog beperkt. De drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem ontwikkelen samen 4 nieuwe bedrijventerreinen, waaronder een Regionaal Bedrijventerrein (RBT) met de bijzondere naam Kop van Brabant. Dit terrein van 46 hectare ligt in Werkendam en is bestemd voor de grotere bedrijfsvestigingen vanaf 5000 m². Kop van Brabant biedt zo n dit gedeelte van de regio ook ruimte voor bepaalde bovenlokale bedrijven. 

 

This text will be replaced

 

Kijk naar de  overzichtskaart van de gemeente Woudrichem of ga voor meer informatie naar de gemeentesite www.woudrichem.nl 

Voor de meest recente cijfers over de gemeente Woudrichem, kunt u terecht bij de Statistieken. U kunt ook het sociaal economisch profiel 2009 van Woudrichem downloaden, opgesteld door RW in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland. 

Het landelijk gelegen Uitwijk, een van de kernen van de gemeente Woudrichem
Zicht op Uitwijk, gemeente Woudrichem

banner_rabobank.gif