Gemeente Werkendam

De gemeente Werkendam ligt  op relatief korte afstand van de A27 (Utrecht-Breda) en de brug bij Gorinchem in het noord-oostelijk deel van de regio West-Brabant. In totaal telt deze landelijk gelegen gemeente ruim 26.000 inwoners. 
                            

gemeentehuis Werkendam
Gemeentehuis Werkendam


Werkendam vormt een uitstekende uitvalsbasis om de Zuid-Hollandse Biesbosch te verkennen. De gemeente heeft dan ook een belangrijke toeristisch recreatieve functie. Maar Werkendam biedt meer. Zo zijn er in Werkendam meerdere bedrijventerreinen voor locale bedrijvigheid, die profiteren van de gunstige ligging aan de Merwede. 

 

Ontwikkeling regionaal bedrijventerrein: Kop van Brabant
De drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem ontwikkelen samen 4 nieuwe bedrijventerreinen, waaronder een Regionaal Bedrijventerrein (RBT) met de naam Kop van Brabant. Dit terrein van 46 hectare ligt in Werkendam en is bestemd voor de grotere bedrijfsvestigingen vanaf 5000 m². Voor meer informatie zie ook kopvanbrabant.nl

 

 

This text will be replaced

 

Kijk voor meer informatie op www.werkendam.nl of kijk naar de kaart van Werkendam.

Voor de meest recente cijfers over Werkendam kunt u terecht bij de Statistieken. U kunt ook het sociaal economisch profiel 2009 van Werkendam downloaden, opgesteld door RWB in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland.

banner_rabobank.gif