Gemeente Tholen

De gemeente Tholen ligt aan de west-zijde van West-Brabant, op korte afstand van de gemeenten Steenbergen en Bergen op Zoom. De gemeente omvat de kernen Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer en Sint Philipsland. In totaal wonen hier zo'n 25.500 personen. De gemeente kent een sterk toeristisch karakter, waarbij vooral de watersportmogelijkheden uniek zijn, mede door de fantastische ligging tussen de Oosterschelde en Westerschelde.

haven Tholen       luchtfoto gemeente Tholen

Tholen is een actieve gemeente, met een gevarieerde opbouw aan bedrijvigheid. In totaal telt de gemeente bijna 1.500 bedrijven, die totaal bijna 8.000 arbeidsplaatsen omvatten.  

 

This text will be replaced

De gemeente Tholen is voorzien van een breed aanbod aan bedrijfsterreinen. Deze liggen verspreid over het eiland en verschillen sterk in aard en omvang. Binnen de gemeente Tholen wordt ongeveer 133 hectare in beslag genomen door bedrijfsterreinen. Hiervan bestaat ongeveer 118 hectare uit netto bedrijfsterrein.

De bedrijfsterreinen in de gemeente Tholen kunnen worden ingedeeld in regionale bedrijfsterreinen en lokale bedrijfsterreinen.

Regionale bedrijfsterreinen hebben een duidelijke functie voor huisvesting van bedrijven met een regionaal verzorgings- of herkomstgebied. De grondprijs op de regionale bedrijfsterreinen, voor zover er grond voorradig is: vanaf € 55,00 per m2 exclusief BTW

Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Tholen:  www.tholen.nl.

      
Gemeente Tholen, waterrecreatie en bedrijvigheid! 


Hieronder vindt u luchtfoto's van het bedrijventerrein Slabbekoorn bij Tholen en bedrijventerrein Sint Maartensdijk.


banner_rabobank.gif