Gemeente Roosendaal

De gemeente Roosendaal is met circa 77.200 inwoners de tweede stad van West-Brabant. De stad is van oudsher bekend als het grensstation op de internationale treinverbinding tussen de Randstad en België.

De naamsbekendheid van de gemeente Roosendaal is verder versterkt door de komst van Rosada Factory Outlet , het derde outletcentrum van Nederland met een unieke ambiance.  

 
Rosada Factory Outlet 

Over de weg is Roosendaal bereikbaar via de A17 en de A58. Deze snelwegen geven ook de directe aansluiting op de industrieterreinen Borchwerf (met het nieuwste deel Borchwerf 2) en Majoppeveld, dat ook recent uigebreid is. Dit versterkt de belangrijke werkgelegenheidsfunctie van Roosendaal, die kan bogen op onder meer de vestigingen van  Philips DHL, P&O Nedlloyd, Polynorm, Interflon, Lonka, Aldi en Canon.

 

 

This text will be replaced
 
 

 
Voor wie na het werken zich wil verpozen, heeft Roosendaal voldoende in huis. Er is een modern winkelhart met aantrekkelijke uitgaansmogelijkheden bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan een voorstelling in schouwburg De Kring. Roosendaal heeft  een regionale verzorgingsfunctie.

Sint Jan, locatie voor evenementen

 

Meer informatie over de vestigingsmogelijkheden voor bedrijven, kunt u vinden bij de bedrijventerreinen in Roosendaal, inclusief kaartmateriaal en luchtfoto's.
Voor de meest actuele cijfers over de gemeente Roosendaal, kijk bij de statistieken. U kunt ook het sociaal economisch profiel 2009 van Roosendaal downloaden, opgesteld door RWB in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland. 

Bekijk de gedetailleerde plattegrond van Roosendaal,
de overzichtskaart met kantoor- en bedrijventerreinen
of kijk op de site www.roosendaal.nl voor informatie van de gemeente. 


 Tongerlohuis Roosendaal
Roosendaal, Tongerlohuis

banner_rabobank.gif