Gemeente Oosterhout

Oosterhout is een dynamische gemeente met bijna 54.000 inwoners. De stad is gunstig gelegen langs de A27 waar ook het hoogwaardige kantorenpark Hoevestein (met als baken de America-tower) en de bedrijvenlocatie Everdenberg zijn gesitueerd. Het grootschalige industrieterrein Weststad, met de recente uitbreiding Weststad 3 kent een zichtlocatie langs de A59 (Maasroute) en is tevens goed bereikbaar over het water (Wilhelminakanaal). Diverse toonaangevende bedrijven, waaronder Martens Beton, Hoogovens Buizen, de Oosterhoutse Zoetwarenfabriek (voorheen Jamin), Hitachi, Whirlpool en het distributiecentrum van Ikea, kozen eerder voor Oosterhout als thuishaven.

Oosterhout is verder een aangename stad om te wonen, met uitstekende voorzieningen zoals cultureel centrum de Bussel. Vlakbij zijn aantrekkelijke recreatiegebieden waar het na een week werken uitstekend ontspannen is.

 

This text will be replaced


Meer informatie over vestigingsmogelijkheden vindt u bij de informatie over de verschillende bedrijventerreinen in Oosterhout, inclusief kaartmateriaal en luchtfoto's.

Voor kaarten van Oosterhout, zie de gedetailleerde plattegrond van Oosterhout of kijk naar de overzichtskaart met kantoor- en bedrijventerreinen.

Voor de meest actuele cijfers over de gemeente Oosterhout, kijk bij de Statistieken. U kunt ook het sociaal economisch profiel 2009 van de gemeente Oosterhout downloaden, opgesteld door RWB in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland.


Voor meer informatie, kijk op www.oosterhout.nl, de site van de gemeente Oosterhout.

Weststad, Oosterhout
Luchtfoto van Weststad III

snelweg OosterhoutAmerica tower in Oosterhout
Goed bereikbaar, hoogwaardige kantoorlocaties, zoals landmark America Tower

Eurostate
en kantoorgebouw Eurostate, topsegment kantoor met vele faciliteiten


historie Oosterhoutkerk Oosterhout
Maar ook met sporen uit het verleden......


banner_rabobank.gif