Gemeente Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur (ruim 42.000 inwoners) vormt een belangrijke werkgelegenheidskern in West-Brabant. Diverse grote bedrijven zoals Flowserve, Fri-jado, Roto Smeets, Isover en Thetford  zijn hier gevestigd. 

Nieuwe vestigers kunnen onder meer terecht op het industrieterrein Vosdonk-Zuid en West (met directe aansluiting op de A58) of op de kantoorlocaties Parkweg, Trivium en Transferium. Het is overigens niet alleen bedrijvigheid wat de klok slaat. Ook het uitgaanscentrum De Nobelaer, het grootschalige overdekte winkelcentrum Etten-Leur en niet te vergeten de aanwezigheid van het Michelinsterren restaurant De Zwaan mogen er zijn. 


This text will be replaced


REWIN heeft een overzicht opgesteld van de verschillende bedrijventerreinen in Etten-Leur, inclusief kaartmateriaal en luchtfoto's. Voor cijfers over Etten-Leur, kijk bij de Statistieken.U kunt ook het sociaal economisch profiel 2009 van Etten-Leur downloaden, opgesteld door het SES West-Brabant in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland.

Voor kaarten, bekijk de gedetailleerde plattegrond van Etten-Leur en de overzichtskaart met kantoor- en bedrijventerreinen.

Of kijk naar de gemeentesite van Etten-Leur .

kantorenplan Oostpoort
Kantorenplan Oostpoort

entree van Etten-leur
Woon en werkgemeente Etten-Leur


Aangenaam wonen


Prettig recreeren

 

banner_rabobank.gif