Etten-Leur - uw plaats van bestemming!

De regio West-Brabant ligt centraal tussen Rotterdam en Antwerpen met Etten-Leur als levendig middelpunt. De gemeente is met twee afritten direct vanaf de rijksweg A58 gemakkelijk te bereiken. Etten-Leur wordt omringd door een groen buitengebied en biedt groeiende bedrijvigheid, woningbouw en een prima voorzieningenniveau. Zowel de ruim 42.000 inwoners als de bezoekers profiteren hiervan.

 Vandaar: ‘Etten-Leur…uw plaats van bestemming!’

  

Bedrijventerreinen

Etten-Leur heeft op het gebied van bedrijfsvestiging de ondernemer volop te bieden. Aan de westzijde van Etten-Leur ligt bedrijventerrein Vosdonk, het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Brabant. Het hele bedrijventerrein  is gerevitaliseerd. Groene buffers, asfaltbestrating en gecertificeerd in het kader van Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Op het hele terrein zijn glasvezelvoorzieningen aangebracht.

 

 

Vosdonk
Op Vosdonk zijn ca. 340 bedrijven gevestigd en er werken ca. 9.000 personen. Naast lokale en regionale bedrijven biedt Vosdonk ook plaats aan bedrijven met een internationale uitstraling. Denk hierbij aan distribu tiecentra van Heineken, Lidl, Hollister maar ook bedrijven als Thetford, Flowserve en Isover Saint Gobain. Op diverse locaties op bedrijventerrein Vosdonk zijn kavels te koop. De kavels variëren in omvang en op de locatie Vosdonk-Munnikenhei wordt op aanvraag verkaveld. Ook zijn op deze locatie woon-werkkavels beschikbaar.

 

Zwartenberg en Attelaken

Naast Vosdonk kent Etten-Leur nog twee kleinere bedrijventerreinen, Zwartenberg en Attelaken. Zwartenberg ligt aan de noordzijde en kenmerkt zich door de kadefaciliteit aan de rivier De Mark. Attelaken ligt aan de noordoostzijde van Etten-Leur en is een woon-werklocatie met een mogelijkheid voor kleine bedrijvigheid.

 

Meer informatie over vestigen in Etten-Leur? Bel of mail REWIN.

076 5646780

info@rewin.nl

 

 

 

This text will be replaced

 

Kantoren

Aan de oostkant van Etten-Leur ligt Oostpoort. Dit is een representatieve kantoorlocatie met veel groen en waterpartijen. Aan de noordzijde van de statige Parklaan vanaf de A58 naar het centrum, staan diverse kantoorpanden van moderne architectuur en vormgeving. Bedrijven in veelal de zakelijke financiële dienstverlening en advisering zijn hier vertegenwoordigd. Direct aan afrit 18 van rijksweg A58 ligt de locatie Trivium. Zowel in Oostpoort  als in Trivium zijn nog kavels te koop. Deze variëren in omvang.

 

 

Winkelhart Etten-Leur

Centraal in de gemeente ligt het Winkelhart Etten-Leur met vele horecagelegenheden (van Michelin-ster tot Brabants café) en zo’n 115 winkels. De bereikbaarheid is gegarandeerd door twee goede aanvoer- wegen die rechtstreeks uitkomen in een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 1.000 auto’s. Ook het centrale busstation ligt in Het Winkelhart. Het Winkelhart heeft een regionale uitstraling en in de zomer zijn er vele culturele-, culinaire of sportevenementen die het centrum nóg bruisender maken.

 

Etten-Leur goed voor ondernemers

Etten-Leur heeft veel te bieden. Niet voor niets is deze gemeente voor de 2e keer op rij de meest MKB vriendelijke gemeente van West-Brabant geworden. Dit betekent dat de huidige ondernemers het ondernemersklimaat in Etten-Leur als ‘goed’ hebben beoordeeld als het gaat om dienstverlening, gemeentelijke lasten, communicatie enzovoort.

 

REWIN biedt uitgebreide informatie over de bedrijventerreinen in Etten-Leur inclusief kaartmateriaal en luchtfoto's.  

Voor cijfers over Etten-Leur, kijk bij de Statistieken. U kunt ook het meest recente sociaal economisch profiel van Etten-Leur downloaden, opgesteld door SES West-Brabant (nu: RWB) in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland. Kijk voor meer informatie ook op de gemeentesite van Etten-Leur

 

banner_rabobank.gif