Beneluxvestigers

West-Brabant is gunstig gelegen tussen de Randstad en Antwerpen/Brussel, direct tegen de Belgische grens. De regio biedt zeer aantrekkelijke vestigingsmogelijkheden, gunstige kostenstructuur, uitstekende infrastructuur en relatief weinig files. Tel daarbij het gunstige fiscale klimaat van Nederland en de hoge arbeidsproductiveit en het is duidelijk dat West-Brabant, bijvoorbeeld de gemeente Breda, zeer aantrekkelijk is voor bedrijven die zich richten op de Benelux-markt. video Toshiba over Beneluxering

Samenvoeging van diverse vestigingen in de Benelux biedt ook kostenvoordelen en hogere efficiency. Een besparing van 20 a 30 % op arbeidskosten, huisvestingskosten en exploitatielasten is heel goed haalbaar. Wat dit voor uw onderneming specifiek kan betekenen, rekenen wij u graag tailor-made voor!

video Toshiba over BeneluxeringMeer informatie over Beneluxering vindt u in het volgende artikel "Benelux-hoofdkantoren kiezen voor Breda en omgeving"

Heeft u ook interesse voor Beneluxering of wilt u meer weten over de mogelijkheden van vestiging in West-Brabant? Neem contact met ons op voor gerichte informatie over de voordelen van Beneluxering of voor een gericht advies over de vestigingsmogelijkheden!
Ook stellen wij graag een benchmark voor u op, waarbij we verschillende locaties in Belgie en Nederland met elkaar vergelijken.Heeft u hiervoor interesse, neem dan contact met ons op. Wij zorgen desgewenst voor een tailor-made Beneluxeringstudie.

Beneluxeringsstudie, kostenanalyse op maat

Voorbeelden van bedrijven die hun Benelux-vestigingen hebben samengevoegd in West-Brabant:

 
Alfa Laval in Breda en Dehon in Bergen op Zoom

 
Opel en Chevrolet, Beneluxering in Breda, net als Delonghi

 
Ricoh in Bergen op Zoom en Siematic in Breda.

Esso in Breda, voorbeeld van Beneluxering    Stimorol, samenvoeging van Benelux-vestigingen
Esso en Stimorol, Beneluxeerders van het eerste uur, keuze voor vestiging in Breda.

Klik hier voor persberichten over recente vestigers.

banner_rabobank.gif