Investeren in logistiek, maintenance of biobased economy

Voor ondernemers die willen groeien, innoveren en investeren!

  

Ondernemers willen groeien. Want ondernemen is lef hebben, je nek uitsteken en kansen grijpen. Het is succes hebben en uit je jas groeien. Op zoek gaan naar nieuwe producten en diensten. Op zoek naar nieuwe kansen en deze omzetten in succes.

 

Dit gaat vaak niet zonder slag of stoot. Want u gelooft weliswaar in uw product, maar hoe zit dat met mogelijke financiers, zoals een bank, of een informal investor? Geloven zij ook in uw idee? Zijn zij bereid om uw groei mogelijk te maken? En weet u eigenlijk wel precies hoeveel financiën u nodig heeft om de groei mogelijk te maken? REWIN bemiddelt tussen ondernemers en potentiele financiers en helpt u uw plannen goed te onderbouwen.

 

Klik op een volgende link om meer te weten te komen:

 

 

Persoonlijk, onafhankelijk, deskundig 

 


REWIN heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van financieringsvraagstukken van MKB-ondernemers in de sectoren logistiek, maintenance. Ook weet men goed de weg in de nieuwe sector biobased economy. REWIN is onafhankelijk en niet verbonden aan marktpartijen. Onze professionele en deskundige experts zijn dan ook de juiste vertrouwenspersoon om uw plannen aan voor te leggen.

 

Interesse?
financieringsexpert Michael Bakker

Michael Bakker

076 - 56 46 784
m.bakker@rewin.nl

Meer informatie: