Financiering: wie, wat en waar?

Voor wie?

West-Brabantse ondernemers in de industrie, groot- en tussenhandel en zakelijke dienstverlenings die willen groeien en investeren in hun bedrijf maar de financiering hiervan niet rond krijgen kunnen bij REWIN terecht voor ondersteuning. Dit geldt in het bijzonder voor bedrijven in de topsectoren maintenance, logistiek en biobased economy.

Wat doen we voor u?

Door jarenlange ervaring is REWIN bekend met de eisen die de financiers stellen en kan daardoor gericht assisteren bij:

  • het onderbouwen van de uitbreidingsplannen
  • het zoeken naar financiers
  • en zelfs bemiddelen naar kapitaalverstrekkers.

 

Wanneer schakelt u REWIN in? 

 

U kunt REWIN op verschillende momenten inschakelen, variërend vanaf het moment dat de eerste ideeën komen opborrelen tot het moment dat de financiering is gerealiseerd. Het is wel wenselijk om er zo vroeg mogelijk bij te zijn. De kennis en visie van onze experts kunnen dan in een vroeg stadium al aanvullend werken op uw eigen ideeën.

 

Duur van de ondersteuning

Hoe lang u kunt rekenen op de ondersteuning van REWIN hangt af van uw persoonlijke situatie. Soms zijn een of twee gesprekken voldoende. Of koppelen wij u aan het juiste bureau en is onze rol beperkt tot het volgen van de voortgang. Er zijn ook trajecten die doorlopen tot de financiering is gerealiseerd. U start altijd met een oriënterend gesprek waarin uw specifieke situatie besproken wordt.

 

Kosten: wat bent u kwijt?

De gesprekken die u met onze medewerker heeft, zijn kostenloos. Pas op het moment dat externe partijen worden gevraagd om hun advies of begeleiding draagt de ondernemer bij in de kosten. In sommige gevallen is ook dan nog een subsidie mogelijk.

 

 

 

Geïnteresseerd?

financieringsexpert Michael Bakker 

Michael Bakker

T: 076 - 56 46 784
M: 06 - 51 997 675
E: m.bakker@rewin.nl

 
 Logo Rabobank  
   

 

 

 

 

Meer informatie: