Samenwerken, innoveren en groeien in West-Brabant

West-Brabant wil ondernemers en bedrijven met innovatiekracht en groeipotentie aan de regio binden. De focus ligt daarbij op bedrijven in de drie regionale topsectoren: logistiek maintenance en biobased economy

 

Kansrijke Business Development
Samenwerkingsverbanden van bedrijven en kennisinstellingen zorgen voor meer innovatiekracht. REWIN initeert en stimuleert deze samenwerkingen  en zorgt voor cross-sectorale verbindingen Zo onstaat een vruchtbare voedingsbodem waar bedrijven kunnen samenwerken, innoveren en groeien. 

 

Toplocaties
Bij topsectoren horen toplocaties die de perfecte omgeving bieden voor modern ondernemerschap. West-Brabant heeft meerdere toplocaties waar de ondernemers actief ondersteund worden bij o.a. business development. De toploacties varieren van centers of excellence tot campussen en incubators.

 

Steun bij uitbreidingsplannen
REWIN ondersteunt regionale bedrijven bij het realiseren van financiering voor groei- en investeringsplannen. REWIN heeft zelf de nodige financiële expertise in huis en vormt zo een goede sparringpartner die meedenkt hoe het doel van de ondernemer te realiseren. Indien nodig kunnen we daarbij een beroep doen op ons uitgebreide netwerk. Ondernemers kunnen terecht voor advies bij het onderbouwen van uitbreidingsplannen en het zoeken naar financiers.

 

Wat kan REWIN voor u doen? 

Hebt u een business idee en kunt u hulp gebruiken bij het concretiseren daarvan? Wilt u samenwerken met andere innovatieve ondernemers? Zoekt u hulp bij uw financieringsvraagstuk? Wij helpen u graag. Al onze dienstverlening is kosteloos.