iScreen kiest voor Breda

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Psychologisch adviesbureau iScreen opent vestiging aan de Baronielaan in Breda

Psychologisch adviesbureau iScreen opent  medio september 2016 de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Baronielaan te Breda. iScreen heeft al een vestiging in Rosmalen. Breda wordt de tweede locatie van iScreen, dat gespecialiseerd is in mens en gedrag binnen organisaties. De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN heeft de vestiging van iScreen in Breda begeleid.

De hoofdvestiging bevindt zich in een monumentaal pand in Rosmalen, dus de uitstraling van de het nieuwe kantoor in Breda sluit hier goed bij aan. Vanuit Rosmalen is iScreen actief met een team van 22 echt bevlogen vakmensen dat al 20 jaar organisaties ondersteunt. Het bedrijf kenmerkt zich als innovatief en creatief en heeft met haar diensten al met tal van organisaties bijzondere projecten tot stand gebracht. iScreen rekent vele middelgrote en grote organisaties tot haar klantenkring.  

De keuze voor een tweede vestiging in Breda is ingegeven door een aantal overwegingen. De eerste is dat veel van de clientèle uit Breda en directe omgeving komt. Daarnaast fungeert Breda ook als toegangspoort voor Rotterdam en Antwerpen, waar iScreen ook actief is. Belangrijk voor iScreen zijn ook de ambities van Breda zich te profileren als vestigingsgebied voor steeds meer bedrijven. En last but not least sluit de Bredase gezelligheid goed aan op hun persoonlijke manier van werken.

De officiële opening van het kantoor aan de Baronielaan in Breda vindt plaats op donderdag 20 oktober a.s.

iScreen

Voor meer informatie:

Guido van Liefland, hoofd Vestigen, tel 076-5656790, 06-53587654

Neem contact op
Carla Scheurink

Marketing en communicatie

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant