Boost voor Biobased Infrastructuur en Kennis

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Binnen het Biobased Infrastructuur voor Kennis (BIK) project slaan zes bestaande biobased-applicatiecentra uit Zuid-Nederland de handen ineen. Zij gaan meer samenwerken om de biobased economy tot een succes te maken. Een applicatiecentrum is een ontwikkelwerkplaats voor onderzoekers, studenten en professionals.  Doelstelling Het BIK-project heeft als doel om binnen twee jaar de open innovatie-infrastructuur in de regio Zuid-Nederland te verbeteren. Dit in het kader van de biobased economy. Daarnaast groeien de zes samenwerkende biobased-applicatiecentra in die tijd uit naar centra met een internationaal onderscheidend aanbod van kennis en diensten.

Verwacht resultaat
Een betere afstemming van evenementen en samenwerking in het creëren van een kwaliteitshandboek zijn twee concrete voorbeelden van samenwerking in dit project. De bedoeling is om de gezamenlijke doelstellingen op het gebied van biobased economy beter uit te dragen. Verder zullen er MOOC’s worden ontwikkeld en is het een uitdaging om gezamenlijk projecten op te pakken. Deze zullen leiden tot product innovatie voor het betrokken MKB.

Werkgebied BIK project


Partners
De samenwerkende organisaties zijn:

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincie Noord – Brabant in het kader van OP-Zuid.

Meer weten?
Raimo van der Linden vertelt u graag meer over het BIK project.

Neem contact op
Carla Scheurink

Marketing en communicatie

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21

Getagged

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant