Bedrijfsverzamelgebouwen

Bent u op zoek naar een kleine bedrijfsruimte, eventueel in combinatie met een klein kantoor, dan is een bedrijfsverzamelgebouw een uitstekende optie. Meerdere bedrijven zijn hier onder éé¦n dak gevestigd, uiteraard met behoud van eigen identiteit.


REWIN ziet de voordelen van  de ontwikkeling van bedrijfsverzamelgebouwen in West-Brabant. Door de markt te stimuleren en te wijzen op de grote voordelen zijn er inmiddels op verschillende plaatsen in West-Brabant zogenaamde SPECTRUM-bedrijfsverzamelgebouwen verrezen. De voordelen van deze moderne bedrijvencomplexen zijn:
-         uitstekende locaties, gunstige ligging
-         goede ontsluiting naar de rijks- en provinciale wegen
-         goede prijs/kwaliteitverhouding
-         eigen uitstraling door kleurgebruik
-         flexibele uitbredingsmogelijkheden
-         multifunctioneel gebruik


De bedrijfsunits in de SPECTRUM verzamelgebouwen variëren van 150 tot 300 m? Ze zijn zeer compleet uitgevoerd met o.a. een overheaddeur en pantry. Zowel huur als koop is mogelijk. Er wordt  rekening gehouden met groeimogelijkheden voor het bedrijf. De SPECTRUM bedrijfsverzamelgebouwen bieden huisvesting op maat aan startende en doorstartende ondernemingen.

 Spectrum bedrijfsverzamelgebouw

  U vindt de SPECTRUM-bedrijfsverzamelgebouwen in de volgende gemeenten:
-        
Bergen op Zoom
-         Halsteren (gemeente Bergen op Zoom)
-         Woensdrecht
-         Steenbergen (2x)
-         Oud-Gastel (gemeente Roosendaal)
-         Roosendaal
-         Breda (2 x)

West-Brabant kent ook diverse andere bedrijfsverzamelgebouwen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Omdat de bezettingsgraad van deze bedrijfsverzamelgebouwen regelmatig wijzigt,  kunnen wij u niet garanderen dat er in de volgende bedrijfsverzamelgebouwen nog ruimte beschikbaar is. Wij doen wel onze uiterste best om de gegevens zo up to date mogelijk te houden, maar wij zijn daarbij afhankelijk van derden.

 

Wilt u meer informatie over het aanbod van bedrijfsverzamelgebouwen in West-Brabant? Klik hier voor ons databestand bedrijfsonroerend goed en kies na inloggen voor "Bedrijfsverzamelgebouw".