Financiering, subsidies & incentives

Kostenvergelijking op maat
REWIN West-Brabant maakt voor bedrijven die meer willen weten over de vestigingsmogelijkheden in West-Brabant of elders een kostenvergelijkingen op maat. In deze berekening worden belangrijke  kostenelementen in West-Brabant afgezet tegen andere regio's in binnen en buitenland. Zo kunt u een goede vergelijking maken voor er een besluit valt. 


Subsidies
REWIN kan u ook informeren over subsidies. Bij vestiging in West-Brabant zijn er o.a. mogelijkheden op het gebied van werving en selectie en scholing van personeel, maar ook voor innovatie en technologiebevordering en energiezuinige productietechnieken. Daarnaast bieden we u de unieke gelegenheid van een subsidiescan

Financiering
REWIN biedt speciale hulp en ondernemers die met groeivragen zitten. We bieden ondersteuning bij het maken van een ondernemingsplan en het toetsen van de haalbaarheid en de financiering hiervan. Wij helpen u uw financiering rond te krijgen!.

  Overige diensten
U kunt ook bij de N.V. REWIN West-Brabant terecht voor bijvoorbeeld:
-  Informatie over de diverse sectoren
- Logistieke analyses
- Lease- en financieringsadviezen
- Fiscale adviezen over taxrulings e.d.
-  Verkrijgen van bouw- en milieuvergunningen
-  Arbeidsmarktanalyses & subsidie-informatie
- etc.

 

Heeft u belangstelling voor vestiging in West-Brabant  en de ondersteuning die REWIN u hierbij kan bieden? Neem dan contact met ons.

 

 

 


 

 

 

Meer informatie: